15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialUn băiat de 14 ani a murit după ce a fost lovit...

Un băiat de 14 ani a murit după ce a fost lovit pe trotuar de o mașină condusă de un vitezoman inconștient

Un băiat de 14 ani din judeţul Suceava a murit duminică dimineaţă, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce mergea cu bicicleta pe trotuar. Şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, iar după ce l-a accidentat pe copil, a lovit alte două maşini parcate.

Accidentul a avut loc pe DN 2H, în localitatea Gălăneşti, din judeţul Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat că un şofer de 20 de ani a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei excesive, şi a lovit un copil de 14 ani care mergea cu bicicleta pe trotuar. Ulterior, maşina condusă de tânăr a lovit alte două autoturisme parcate, unul dintre acestea răsturnându-se în urma impactului puternic.

La faţa locului au ajuns echipaje medicale care au încercat să-l resusciteze pe copil, însă fără niciun rezultat, în final fiind declarat decesul, a declarat pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată.

De asemenea, şoferul de 20 de ani şi un pasager aflat în maşină, în vârstă de 18 ani, au fost răniţi uşor, având leziuni la faţă. Cei doi au fost duși la Unitatea de Primiri Urgenţă a spitalului din Rădăuţi.

 Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă în acest caz şi urmează să stabilească, în urma unei expertize tehnice, viteza cu care circula tânărul.

Cele mai citite

Burse de reziliență pentru elevi. Condițiile în care se acordă

Ministerul Educației (ME) a lansat în consultare publică Metodologia de acordare a burselor pentru anul școlar 2024 – 2025. Principalele noutăți sunt: Bursele de merit și...

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Trafic blocat pe DN 6, în Bragadiru. Un motociclist a accidentat mortal un pieton

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, joi seara, pe DN 6, în localitatea Bragadiru din judeţul Ilfov, un motociclist a accidentat mortal un...
Ultima oră
Pe aceeași temă