16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a fost STRIVIT de tren în Vaslui

Un bărbat a fost STRIVIT de tren în Vaslui

Un bărbat de 44 de ani a fost accidentat mortal, miercuri, în apropierea Staţiei CRR Vaslui, de un tren care circula pe relaţia Bucureşti – Iaşi, informează Mediafax.

Poliţiştii declanşat o anchetă pentru a stabili în ce condiţii s-a petrecut incidentul, una dintre variantele luate în calcul fiind cea a sinuciderii.

Mecanicul de locomotivă nu a mai reuşit să oprească la timp garnitura de tren, astfel încât victima a murit pe loc, fără ca echipajul SMURD deplasat la intervenţie să mai poată face ceva pentru salvarea bărbatului.

“Conductorul de tren l-a observat pe bărbat în timp ce acesta mergea în paralel cu calea ferată când, la un moment dat, ar fi făcut un pas în lateral şi s-a postat între şinele de cale ferată, fără a mai putea fi evitat. Poliţiştii au deschis o anchetă, într-o primă fază fiind stabilită identitatea victimei după actul de identitate pe care-l avea asupra sa”, a declarat, miercuri, responsabilul mass-media al Poliţiei Judeţene Vaslui, Alina Tonică.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească în ce condiţii s-a petrecut accidentul.

Cele mai citite

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...

Vrei să fii un angajator respectat și îndrăgit? Iată cum poți afla mai multe despre nevoile angajaților tăi

În lumea afacerilor, relația dintre angajatori și angajați este esențială pentru succesul pe termen lung al unei companii. Un șef atent la nevoile angajaților...

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...
Ultima oră
Pe aceeași temă