12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat a vrut să ia pâine și țigări fără să plătească,...

Un bărbat a vrut să ia pâine și țigări fără să plătească, apoi a înjunghiat vânzătoarea

Tribunalul Dolj a emis, marţi, mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat care a înjunghiat luni dimineaţa, vânzătoarea unui magazin din Craiova, informează Agerpres.

Bărbatul a încercat să ia din magazin o pâine şi două pachete de ţigări pe care nu a vrut să le plătească.  Arestatul are 51 de ani, locuieşte în comuna doljeană Pleniţa de un an de zile şi nu are antecedente penale. 

Acesta a fost arestat preventiv fiind acuzat de comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tâlhărie. 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a vrut să plece din magazin fără să plătească ţigările şi pâinea, iar în momentul în care vânzătoarea i-a cerut suma de 29 de lei, acesta a înjunghiat-o în zona abdominală cu un briceag şi a fugit. După câteva ore, bărbatul a mers la Secţia 1 Poliţie Craiova, unde le-a spus poliţiştilor despre fapta comisă. 

La audieri, agresorul a declarat că nu are nici o sursă de venit, motiv pentru care s-a hotărât să comită o faptă penală pentru a fi condamnat şi încarcerat în penitenciar. Acesta a recunoscut săvârşirea agresiunii asupra persoanei vătămate şi sustragerea de bunuri din magazinul alimentar, prin folosirea forţei fizice. 

Potrivit certificatului medico-legal, victima a prezentat leziuni prin lovire cu un obiect tăios şi a necesitat 30-35 zile îngrijiri medicale de la data producerii, cu punerea în primejdie a vieţii.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...
Ultima oră
Pe aceeași temă