15 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr, folosind un...

Un bărbat de 50 de ani a împușcat un tânăr, folosind un pistol cu bile, pe motiv că el și prietenii săi erau prea gălăgioși. Victima a ajuns la spital

Un bărbat din Buzău, în vârstă de 50 de ani, a împușcat un tânăr cu un pistol cu bile, după ce ar fi avut o altercație cu trei tineri veniți la un grătar la o rudă care locuia în bloc cu agresorul, pe motiv că erau prea gălăgioși, informează Opinia Buzău.

Bărbatul a deschis focul în localitatea Broșteni, folosind un pistol de autoapărare cu bile. Mai multe echipaje au ajuns, la scurt timp, la fața locului, alertate de zgomotul produs de focul de armă. Tânărul asupra căruia s-a tras a ajuns la spital, dar a refuzat internarea.

„La data de 14 iunie a.c., în jurul orei 02.00, Poliţia a fost sesizată despre producerea unui conflict spontan pe raza municipiului Buzău. Imediat de la sesizarea faptei echipa operativă din cadrul I.P.J. Buzău s-a deplasat la faţa locului şi a identificat persoanele implicate, respectiv 3 tineri cu vârste cuprinse între 23 şi 29 de ani, precum şi un bărbat în vârstă de 50 de ani. Din primele verificări reiese faptul că în timpul unui conflict spontan, bărbatul în vârstă de 50 de ani, deţinător legal de armă neletală de autoapărare, a făcut uz de armă. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt", a precizat Poliția, într-un comunicat. 

Potrivit site-ului citat, în urmă cu o săptămână, bărbatul de cincizeci de ani ar fi avut o altercație cu trei tineri veniți la un grătar la o rudă care locuia în bloc cu agresorul. El le-ar fi cerut să-și strângă grătarul, motivând că sunt prea aproape de peretele blocului. Tinerii l-au ignorat, iar în noaptea de miercuri spre joi, când s-au reîntâlnit, între ei a izbucnit o nouă ceartă.

Asfel, bărbaul a scos un pistol cu bile și a tras spre tinerilor, una dintre bile lovindu-l pe cel de 23 de ani în abdomen. 

Cele mai citite

Sfârșit de drum pentru Djokovic la Roma. Sârbul a fost eliminat de locul 32 mondial

Novak Djokovic a fost eliminat din turneul ATP Masters 1.000 de la Roma și a constituit una dintre surprizele majore ale competiției. Cu toate...

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

Reacția purtătorului de cuvânt al BOR, după ce Elveția a câștigat Eurovisionul: „Victoria lui Nimeni. Un imn înălţat non-binarităţii”

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), a reacționat dur după ce interpretul elvețian Nemo a cucerit marele trofeu de la...
Ultima oră
Pe aceeași temă