8.7 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialUn bărbat din Blaj a sunat la 112, pentru că soția nu...

Un bărbat din Blaj a sunat la 112, pentru că soția nu a vrut să îi facă cafea

Un bărbat din Blaj a apelat la 112, întrucât pentru că soția nu dorea să-i prepare o cafea. Astfel, el a fost sancționat contravențional cu suma de 100 de lei, informează site-ul local alba24.ro.

Bărbatul, ă de 59 de ani, a apelat, marți, numărul 112 și a solicitat intervenția forțelor de ordine deoarece, spunea acesta, era amenințat cu acte de violență de către o persoană turbulentă și se temea pentru viața sa.

Un echipaj de jandarmerie a răspuns solicitării și s-a deplasat la domiciliul acestuia, situat pe strada I.M. Klein din municipiul Blaj.

În urma verificărilor s-a constatat ca apelul la 112 a fost nejustificat și a survenit pe fondul unui conflict spontan pe care bărbatul l-a avut cu soția sa pe motiv că aceasta a refuzat să-i prepare o cafea.

Jandarmii i-au expus atât situațiile în care este îndreptățit să apeleze numărul unic pentru semnalarea situațiilor de urgență cât și norma legală pe care a încălcat-o, iar la final l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 100 lei.

Cele mai citite

Motivul incredibil pentru care Israelul a blocat ajutoare cruciale pentru Gaza

Israelul a blocat ajutoare cruciale din motive de securitate insuficiente, a declarat șeful unei organizații de caritate care încearcă să trimită echipamente în Gaza,...

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...
Ultima oră
Pe aceeași temă