9.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialUn bărbat din Suceava e trimis în judecată după ce a tăiat-o...

Un bărbat din Suceava e trimis în judecată după ce a tăiat-o cu cuţitul pe fosta iubită

Un bărbat de 27 de ani a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de către procurorii Parchetului Tribunalului Suceava, informează Mediafax.

Bărbatul este acuzat că a tăiat-o la gât cu cuţitul pe fosta iubită, minoră, care îl părăsise. Bărbatul este acuzat de tentativă de omor.

În rechizitoriu, procurorii arată că o adolescentă, minoră, a avut o relaţie cu Ilie Morari, în vârstă de 27 de ani. Relația ar fi început bine, dar pe parcurs s-a înrăutăţit, din cauza crizelor repetate de gelozie ale tânărului.

Din cauza geloziei, a comportamentului violent al tânărului precum şi a diferenţei de vârstă dintre ei, fata a decis să încheie relaţia şi să se despartă de acesta în termeni amiabili.

În urma acestei decizii, tânărul a început să aibă un comportament obsesiv, urmărind-o pe fată şi sunând-o în mod repetat la telefon, de fiecare dată întrebând-o unde sea flă.

În cursul zilei de 29 noiembrie 2015, după ce a sunat-o pe fată la telefon de mai multe ori, cerându-i să se împace şi să îi mai acorde o şansă, Morari a urmărit-o prin oraş, în timp ce aceasta mergea spre un magazin din municipiul Suceava, unde urma să se întâlnească cu mama sa.

În incinta complexului comercial, cei doi au stat de vorbă, după care fata a mers pe jos spre casă, fiind urmată îndeaproape de tânăr, care, pe drum, o ruga şi îi cerea să se împace şi să reia relaţia de prietenie. În apropierea parcării unui alt magazin, Morari a devenit violent, a bruscat-o pe fată şi a tras-o în direcţia lui cu intenţia de a o săruta, iar când a fost respins, într-un acces de furie, a scos din buzunarul hainei cu care era îmbrăcat un cuţit şi a lovit-o iniţial în partea stângă a gâtului, lovitura fiind superficială.

Tânărul a lovit-o din nou cu cuţitul, în partea dreaptă a gâtului, de această dată lovitura fiind profundă şi provocând o plagă de 6,3 centimetri. Imediat, tânărul a fugit în direcţia râului Suceava.

Mai mulţi trecători au venit în sprijinul fetei, i-au acordat primul ajutor şi au apelat 112, aceasta fiind transportată cu o ambulanţă la spital.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

WC-urile din curțile școlilor vor fi secții de votare, ca tot alegătorul să găsească o utilitate buletinului de vot

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru a elimina preconcepțiile conform cărora toaletele din curțile unităților de învățământ preuniversitar fără canalizare nu sunt bune de nimic, Guvernul...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă