12.8 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn bebeluş de trei luni a murit după un accident rutier în...

Un bebeluş de trei luni a murit după un accident rutier în care și-a pierdut mama

Un bebeluş de trei luni, rănit într-un accident rutier miercuri dimineaţă, a decedat la un spital din București, a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe. 

În accident a murit mama copilului, iar tatăl a fost rănit.

Fetiţa de trei luni, internată iniţial la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, a fost transportată miercuri după-amiază, cu un elicopter SMURD, la un spital din Bucureşti, după ce a suferit o hemoragie craniană în urma accidentului de circulaţie, însă ea a decedat în cursul nopţii. 

O femeie în vârstă de 34 de ani a decedat, iar soţul ei şi bebeluşul lor în vârstă de trei luni au fost răniţi în urma unui accident care a avut loc miercuri dimineaţă pe raza comunei Bîlteni, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Lucian Stroe. 

Potrivit sursei citate, bărbatul de 34 de ani a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se în afara părţii carosabile. 

Medicii sosiţi la faţa locului au resuscitat-o pe femeia de 34 de ani, însă din cauza leziunilor grave, aceasta a decedat. 

"Din cercetări a reieşit faptul că un bărbat de 34 de ani din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe DE 79 în localitatea Bîlteni a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma impactului, conducătorul auto şi fetiţa acestuia au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar femeia din autoturism a decedat. Fetiţa are trei luni. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi ucidere din culpă", a precizat Lucian Stroe. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...

Eclipsată de Rareș Bogdan, Iulia Albu ar putea da găina pe păun, pentru a se apropia de coloritul batistuțelor europarlamentarului

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Criticul de modă Iulia Albu a ajuns să fie extrem de invidioasă pe europarlamentarul Partidului Național Liberal (PNL) Rareș Bogdan. Coloratele batistuțe...
Ultima oră
Pe aceeași temă