17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialUn bebeluș din Timișoara, în STARE GRAVĂ la spital. Copilul a fost...

Un bebeluș din Timișoara, în STARE GRAVĂ la spital. Copilul a fost bătut și mușcat

Un bebeluş de nouă luni din Caraş-Severin a ajuns la Spitalul de Copii din Timişoara bătut, cu fractură la un picior şi cu muşcături de om pe corp, informează Mediafax.

Tatăl bebelușului  s-a prezentat, miercuri seară, la Spitalul Județean Reșița, cu fiul său în vârstă de doar nouă luni, acesta având urme de violență pe corp, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Ancuța Chețan.

“Aseară (miercuri seară – n.r.) s-a prezentat la Spitalul Județean din Reșița un bărbat cu copilul său de nouă luni. Copilul prezenta urme de violență pe corp. Cei de la spital au anunțat Poliția și noi, împreună cu cei de la Protecția Copilului, am deschis o anchetă în acest caz pentru stabilirea vinovatului. Copilul a fost transportat la Timișoara, la spital”, a declarat Ancuța Chețan.

Bebeluşul a fost internat la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, copilul avea fractură la un picior și urme de mușcături de om pe corp.

Sursele citate au adăugat că tatăl l-a lăsat pe micuţul de nouă luni cu ceilalți trei frați mai mari acasă, între care cel mai mare are doar 12 ani.

Bărbatul a lipsit trei zile de acasă deoarece a fost plecat la Arad pentru a-și conduce soția, care pleca la muncă în străinătate.

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...

ELCEN o acuză pe Firea că a mințit la Realitatea Plus, în legătură cu falimentul RADET

Se încearcă din nou inducerea în eroare a opiniei publice în sensul în care ELCEN este considerată cauza falimentului RADET, transmit reprezentanții Electrocentrale București. Vă...
Ultima oră
Pe aceeași temă