13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialUn bloc de cinci etaje a luat FOC. Locatarii au fost...

Un bloc de cinci etaje a luat FOC. Locatarii au fost EVACUAŢI. Pompierii au folosit o DRONĂ

UPDATE: Vineri seară, în jurul orei 22,30, incendiul a fost stins. Unul dintre ofiţerii de pompieri care a ajuns printre primii la locul intervenţiei a fost transportat la spital, întrucât a suferit o intoxicaţie cu fum.

Dintre locatarii blocului, un bărbat de aproximativ 80 de ani, imobilizat, a fost scos din clădire de pompieri. Totodată, o femeie de aproximativ 50 de ani, care a suferit un atac de panică, a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD.

 

Un bloc de locuinţe din cartierul Titan, aflat în sectorul 3 al Capitalei, a luat foc.

Este vorba de o clădire nouă, cu 49 de apartamente, dispuse pe cinci etaje, ultimul fiind o mansardă. Toţi locatarii au fost evacuaţi.

Pompierii încearcă acum să evite extinderea focului spre clădirile vecine, cea mai apropiată fiind la numai 5 – 6 metri distanţă.

Cel puţin 15 autospeciale de pompieri sunt acum la locul intervenţiei. De asemenea, pompierii folosesc şi o dronă, pentru a culege imagini de deasupra blocului.

Se pare că incendiul a pornit de la un scurt-circuit la un aparat de aer condiţionat, instalat în mansardă.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă