7.9 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialUn falsificator de carduri, căutat de autoritățile germane, prins la o bază...

Un falsificator de carduri, căutat de autoritățile germane, prins la o bază sportivă din Bacău

Capul unei rețele de falsificatori de carduri, căutat de autoritățile germane, a fost prins de poliția română, în baa unui mandat european de arestare, la o bază sportivă din Bacău.

”La 26 august polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – I.P.J. Bacău au depistat, într-o bază sportivă din localitatea Sărata, un bărbat, de 35 de ani, din Bacău, urmărit la nivel internațional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracțional organizat și falsificare de mijloace electronice de plată”, informează IGPR într-un comunicat de presă.

Pentru depistarea persoanei, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul a fost condus la procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău, care au dispus reţinerea lui pentru 24 de ore.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Bacău.

Cele mai citite

Serviciile germane de informații suspectează Rusia de finanțarea partidelor regionale de extremă dreapta

Agenția germană de informații interne a cerut luni autorităților de la Berlin să îi acorde mai multe puteri pentru a putea monitoriza fluxurile financiare,...

De ce nu se creează efectul de campanie electorală?

Campania electorală s-a declanșat neoficial în România. Criza desemnării candidatului comun al coaliției PSD-PNL are efecte profunde. În această perioadă, se fac calibrări de...

Seturi de mese si scaune pentru dining – cum alegi ceva potrivit pentru sufrageria ta

Seturile de mese și scaune sunt ideale pentru a fi poziționate într-un spațiu mare. Acestea sunt mari ca și volum și este nevoie de...
Ultima oră
Pe aceeași temă