10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUn fost cameraman al Antenei 3 acuză postul de manipulare

Un fost cameraman al Antenei 3 acuză postul de manipulare

Vlad Ilaș, fost cameraman Antena 3, a dezvăluit pe blogul său cum postul la care lucra îi dicta ce să filmeze şi ce nu pentru a putea manipula publicul la protestele din iarna anului 2012. Ilaș le-a transmis foştilor săi colegi de televiziune că nu vor fi iertaţi niciodată pentru că au scindat ţara în două, în citez: „băsişti" şi în cei care sunt împotriva preşedintelui României, informează B1TV

Vlad Ilaș povesteşte cum pe vremea când era operator la Antena 3 a fost trimis să filmeze din mijlocul evenimentelor din Piaţa Universităţii. Bucuros că i s-a ivit o nouă provocare, cameramanul s-a infiltrat printre protestatari şi a început să-şi facă treaba. 

"Până când, în timp ce filmam eu un banner frumos pe care scria "PDL & USL aceeaşi mizerie", am primit mesajul în cască: "Nu mai filma bannere împotriva USL-ului, pentru că nu putem da aşa ceva post. Tocmai ni s-a transmis de la studio". Protestul de atunci împotriva clasei politice a fost prezentat elegant drept un protest împotriva lui Traian Băsescu. Iar atunci mi-am dat seama că eu nu pot să cobor la nivelul lor…", spune Vlad Ilaș.
 

Acum, odată cu trimiterea lui Dan Voiculescu în spatele gratiilor şi atitudinea angajaţilor Antena 3, Vlad are un mesaj dur pentru foştii săi colegi. 

”Pentru că aţi introdus termenul de "băsist", iar toţi cei care sunt împotriva voastră sunt imediat catalogaţi astfel şi aruncaţi în oala cu lături. Pentru că instigaţi la ură şi violenţă în repetate rânduri. Pentru că sunteţi manipulatori şi mincinoşi, pentru că prezentaţi adevăruri trunchiate şi lucruri scoase din context. Pentru că vă folosiţi de oameni bătrâni în urmărirea scopului vostru. 
Pentru că aţi împărţit ţara asta în două, n-o să fiţi iertaţi niciodată!”, a scris fostul cameraman al Antenei 3 pe blogul său.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă