15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialUn fost poliţist de frontieră, condamnat la închisoare, a fost găsit după...

Un fost poliţist de frontieră, condamnat la închisoare, a fost găsit după CINCI ANI, ascuns în POD

Un fost poliţist de frontieră, condamnat în septembrie 2010 la opt ani de închisoare, a fost găsit, joi, ascuns în podul unei firme de utilităţi din Siret, care avea legătură cu casa lui, informează Mediafax.

Marian Iaholniuc Coslac fusese condamnat de Tribunalul Militar Bucureşti pentru luare de mită şi complicitate la contrabandă.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, sprijiniţi de poliţişti ai oraşului Siret, au făcut investigaţii complexe pentru localizarea şi capturarea lui Marian Iaholniuc Coslac, un fost poliţist de frontieră din Siret, pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Tribunalul Militar Bucureşti în data de 29 septembrie 2010.

Suceveanul Marian Iaholniuc Coslac, în vârstă de 53 de ani, este un fost poliţist de frontieră, care era urmărit internaţional pentru luare de mită şi complicitate la contrabandă, infracţiuni pentru care a fost condamnat definitiv la opt ani de închisoare.

În urma acţiunii poliţiştilor, urmăritul a fost găsit în podul clădirii în care funcţionează punctul de lucru din Siret al operatorului de apă-canal ACET Suceava. Accesul în această locaţie se făcea prin podul locuinţei sale, cale ce era ascunsă spre încăperea instituţiei menţionate.

Joi, după ce a fost găsit, bărbatul a fost încarcerat în arestul IPJ Suceava, urmând să fie dus într-un penitenciar pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

Marian Iaholniuc Coslac, din municipiul Suceava, este un fost poliţist de frontieră în Siret, împotriva căruia Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a emis, în 29 septembrie 2010, un mandat internaţional de executare a pedepsei cu închisoarea pentru luare de mită şi complicitate la contrabandă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită

Guvernul a decis ca valabilitatea cardurilor de energie să fie prelungită până pe 31 mai, cu încă două luni față de termenul inițial. Aceasta...

Ploiești #LetsPLAY – Capitala Tineretului din România 2024: Conferința „ 26 Martie – 143 de ani de la proclamarea Regatului României. „75 ani de...

COMUNICAT DE PRESĂConferințele „ Tinerii și Monarhia” Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, Asociația Eurospirit, Primăria Municipiului Ploiești și Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a Municipiului...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...
Ultima oră
Pe aceeași temă