19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialUn hoț de mașini căutat de autoritățile germane, prins în România pentru...

Un hoț de mașini căutat de autoritățile germane, prins în România pentru că circula cu permisul suspendat

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Stroeşti, judeţul Vâlcea, căutat de autoritățile germane pentru furt de mașini, a fost prins în trafic, în timpul unei razii, poliția oprindu-l pentru că circula cu permisul de conducere suspendat.

”La data de 25 iunie, în jurul orei 8.30, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Vâlcea au depistat un tânăr de 24 de ani, din localitatea Stroeşti, judeţul Vâlcea, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt de auto.

Tânărul a fost depistat în timp ce conducea un autovehicul pe DJ 676, în timp ce avea dreptul de conducere suspendat”, informează Poliția Română într-un comunicat de presă.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Tânărul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Piteşti, fiind luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Argeş, până la definitivarea procedurilor de predare către autorităţile germane.

Totodată, împotriva lui s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 335, alin.2 din Noul Cod Penal, respectiv conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cele mai citite

Vopseaua pentru exterior: reînnoiește aspectul pereților exteriori ai locuinței tale

Zugrăvirea exterioară a casei este un proiect îndelungat și complex, dar care, la final, oferă o mulțime de beneficii. Pentru obținerea rezultatelor dorite, trebuie...

În ce condiții ar putea da România un sistem Patriot Ucrainei

Iohannis a declarat că inclusiv liderul de la Casa Albă ”a adus această chestiune în discuție”, iar președintele român a spus că este ”deschis...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...
Ultima oră
Pe aceeași temă