15.3 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialUn hoț român, căutat de autoritățile germane, prins într-o localitate din județul...

Un hoț român, căutat de autoritățile germane, prins într-o localitate din județul Timiș

Un bărbat de 32 de ani, dat în urmărire internaţională, a fost depistat de poliţiştii din Timiş./ Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt.

”La data de 27 august, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara – I.P.J. Timiş au depistat, pe raza localităţii Ghiroda, un bărbat de 32 de ani, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de furt”, informează IGPR.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul a fost condus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a dispus reţinerea lui pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat, în cursul zilei de astăzi, la Curtea de Apel Timişoara, cu propunere de arestare preventivă, în vederea predării către autorităţile germane.

Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J.Timiş.

Cele mai citite

Litoralul românesc are o nouă stațiune: Mamaia Nord

Plajele naturale largi, cu nisip fin, spațiile de cazare noi sau proaspăt renovate, evenimentele pregătite special pentru sezonul 2024 și o gamă extrem de...

Piedone, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Voi câștiga alegerile cu 42%”

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, și-a depus astăzi candidatura pentru Primăria Municipiului Bucureşti și a declarat că va câștiga alegerile cu 42%.„Se pare...

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...
Ultima oră
Pe aceeași temă