11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialUn medic de la Spitalul de Urgență Oradea, prins în timp ce...

Un medic de la Spitalul de Urgență Oradea, prins în timp ce lua mită de la două studente ale Facultății de Medicină

Un medic care preda la Facultatea de Medicină a Universității Oradea a fost prins în flagrant în timp ce lua mită de la două studente, pentru a le ajuta să promoveze examenele, informează Parchetul General.

Flagrantul a fost făcut la cabinetul din incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea, unde Romanul lucrează ca medic al Secției Oro-Maxilo-Facială – Compartimentul ORL.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, având şi concursul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul I.P.J. Bihor – Serviciul de Investigare a Fraudelor, l-au surprins în cursul dimineţii de azi, în jurul orei 07:30, pe medicul Adrian Cosntantin Romanul, în timp ce a primit sume de bani de la două studente pentru ca acesta să le faciliteze promovarea examenelor la disciplinele la care este titular, în calitate de profesor la Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Oradea.

Flagrantul a fost realizat la cabinetul medical din incinta Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, unde  Adrian Cosntantin Romanul îşi desfăşoară activitatea în calitate de medic la Secţia Oro-Maxilo-Facială, Compartimentul ORL. Cu prilejul percheziţiei realizate au fost identificate şi ridicate importante sume de bani şi documente”, se arată în comunicatul parchetului General.

Cercetările continuă în cauză în vederea dovedirii întregii activităţi infracţionale, urmând să se aprecieze asupra oportunităţii luării unei măsuri preventive.

Cele mai citite

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

Putin a vrut să guste din Europa, de ziua ei, dar a rămas doar cu oastea, a Ungariei, într-o măsea

Ilustrație: Marian Avramescu Cu ocazia Zilei Europei / Ziua Victoriei, președintele Federației Ruse, Vladimir Vladimirovici Putin, a vrut să guste din Bătrânul Continent și...
Ultima oră
Pe aceeași temă