12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUn neo-zeelandez s-a înecat la Vama Veche

Un neo-zeelandez s-a înecat la Vama Veche

 Un bărbat de 44 de ani, din Noua Zeelandă, s-a înecat în mare, în dreptul unei plaje din Vama Veche, informează Mediafax.

Bărbatul s-a înecat în mare în dreptul unei terase situate pe plaja din Vama Veche miercuri, în jurul orei 15.00, potrivit polițiștilor constănțeni.

La faţa locului s-au deplasat imediat o echipă operativă a Biroului de Poliţie Vama Veche – 2 Mai şi o ambulanţă SMURD, însă după efectuarea manevrelor de resuscitare, în jurul orei 15.45, a fost constatat decesul bărbatului.

Inițial, poliţiştii nu au găsit în zonă persoane care să dea relaţii despre persoana decedată şi nu au fost descoperite bunuri sau înscrisuri care să ducă la identificarea cadavrului. La scurt timp însă, poliţiştii au identificat persoana ca fiind un bărbat de 44 de ani, din Noua Zeelandă.

Cadavrul a fost dus la Morga Spitalului Municipal din Mangalia în vederea efectuării necropsiei.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 17.37, și Poliţia Staţiunii Costineşti a fost sesizată după ce, pe plaja din zona Golfului Francez, a fost scos de apa mării cadavrul unui bărbat.

Echipa de intervenţie care s-a deplasat la faţa locului a identificat cadavrul unui bărbat cu identitate necunoscută, cu înalţimea de 1,65 metri, de aproximativ 70 – 75 de ani. Totodată, pe plajă au fost găsite o pereche de pantaloni scurţi din material textil, de culoare gri, cu dungă albă, un tricou de culoare albă şi o şapcă cu inscripţia “England” şi două chei, fără a fi găsite acte de identitate sau bunuri.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Mangalia pentru autopsie, iar polițiștii continuă cercetările cu privire la stabilirea cauzelor decesului bărbatului și a identității acestuia.

Cele mai citite

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

CSM a respins suspendarea judecătoarei Ancuța Popoviciu din funcție

Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu din funcţie, asa cum ceruse Inspecția Judiciară, potrivit europafm.ro. Săptămâna trecută, chiar judecătoarea ceruse să se...
Ultima oră
Pe aceeași temă