13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialUn nou termen în dosarul lui Radu Mazăre

Un nou termen în dosarul lui Radu Mazăre

Curtea de Apel Bucureşti (CAB) judecă, marţi, un nou termen în dosarul lui Radu Mazăre, cu privire la retrocedările ilegale ale unor terenuri, conform Agerpres.

La termenul anterior, CAB a hotărât citarea expertului Marian Chiriţoiu. Expertul ar trebuie să răspundă la obiecţile formulate de procurori cu privire la suplimentul raportului topo-cadastrală. De asemenea, a fost citat şi un alt expert desemnat de doi dintre inculpati.

Tot marţi, ar trebui audiat şi expertul Mădălin Cornel Văleanu, pentru a purta o discuţie informală cu privire la echipamentele de care acesta are nevoie în vederea efectuării raportului de expertiză.

Pe 28 octombrie 2008, Radu Mazare a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie, alături de alte 36 de persoane, în legatura cu restituirea şi atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din Constanţa, Mamaia, plaja şi faleza. 

Potrivit DNA, prin faptele săvârşite de cei 37 de inculpaţi s-ar fi cauzat un prejudiciu în valoare de aproximativ 114 milioane euro, dintre care 77,77 milioane euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa. 

 

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

Scandalul Sanimed/Hideg: Dezvăluiri, Denunțuri și Dinamica Justiției în România

Recentele dezvăluiri din presă, generate de denunțul spontan al omului de afaceri Cătălin Hideg împotriva unei prestigioase case de avocatură din România, precum și...
Ultima oră
Pe aceeași temă