15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Mită la Facultatea de Medicină Veterinară din Capitală. Un asistent universitar...

UPDATE. Mită la Facultatea de Medicină Veterinară din Capitală. Un asistent universitar a fost reţinut

UPDATE 09:00. Un asistent universitar de la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti, Constantin Sava, a fost reţinut, joi noaptea, după ce a fost prins în flagrant luând mită. De luare de mită este acuzat şi tatăl acestuia, profesorul Ovidiu Sava, care va fi cercetat în libertate.

Joi poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.G.P.R au efectuat 5 percheziţii, dintre care 3 într-un campus universitar din Bucureşti şi 2 la domiciliile unor profesori bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de luare de mită.

UPDATE 15:30. Unul dintre profesorii Facultăţii de Medicină Veterinară din Bucureşti a fost prins cu aproape 11.000 de lei asupra sa, primiţi de la mai mulţi studenţi, pentru a-i ajuta să treacă examenele de restanţe. Banii erau primiţi prin intermediul fiului său, asistent universitar, şi al unui student, transmite DIGI24.

În acest moment se fac percheziţii la domiciliile profesorului şi fiului său, iar toţi cei implicaţi sunt aduşi la audieri.

———

Procurorii de la Parchetul General efectuează joi percheziţii la Facultatea de Medicină Veterinară din Bucureşti într-un caz de corupţie. Potrivit unor surse judiciare, citate de Agerpres, percheziţiile au loc după ce un cadru didactic a fost prins în flagrant în timp ce lua 10.500 lei mită.

Ştire în curs de actualizare

 

 

Cele mai citite

Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor

Iuliana Demetrescu a fost delegată de UEFA la partida Chelsea – Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin, programată sâmbătă, 27 aprilie, de...

Cum să-ți protejezi locuința de vremea rea

Indiferent dacă ești acasă sau nu, locuința ta este mereu expusă la riscuri generate de vremea rea, cum ar fi furtuni, inundații sau căderi...

De ce să alegi călătoria cu autobuzul sau autocarul de la Bucureşti la Chişinău?

Călătoria cu autobuzul sau autocarul de la București la Chișinău poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută o modalitate confortabilă și accesibilă...
Ultima oră
Pe aceeași temă