11.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialȘef de post din Hunedoara, filmat în timp ce făcea sex cu...

Șef de post din Hunedoara, filmat în timp ce făcea sex cu o prostituată, va fi cercetat disciplinar. Conducerea Poliției se teme că s-au deconspirat date confidențiale

UPDATE 10.40: Şeful postului de poliţie Crişcior, care a fost filmat în timp ce întreţine relaţii sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituţia, într-un presupus bordel, este cercetat disciplinar de către Inspectoratul de Poliţie Hunedoara, transmite Mediafax.

 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, Adrian Ancheş, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior este cercetat disciplinar.

„Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara a dispus declanşarea cercetării disciplinare prealabile faţă de poliţistul care a apărut în înregistrarea video redată în spaţiul public în data de 24.08.2017. La finalizarea cercetării se va stabili dacă poliţistul a săvârşit abateri disciplinare prevăzute de Statului Poliţistului, respectiv dacă a avut o comportare necorespunzătoare în serviciu, familie sau în societate, comportare care să aducă atingere onoarei, probităţii profesionale a poliţistului sau a prestigiului instituţiei, urmând ca rezultatul să fie adus la cunoştinţa publicului”, transmite IPJ Hunedoara.

 


Știre înițială:

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Hunedoara face verificări după ce pe Internet a apărut o filmare cu şeful postului de poliţie Crişcior în timp ce întreţine relaţii sexuale, îmbrăcat în uniformă, cu o tânără bănuită că practică prostituţia, informează Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Laura Năstase, a declarat, joi, că se fac cercetări după ce în spaţiul public au apărut imaginile cu şeful postului de poliţie Crişcior, Adrian Ancheş, în timp ce întreţine relaţii sexuale îmbrăcat în uniformă.

„În urma apariţiei acestei filmări, conducerea Inspectoratului de Poliţie Hunedoara a dispus verificări prin Biroul Control Intern şi prin Structura de Securitate din cadrul IPJ Hunedoara. În urma acestor verificări, urmează să se stabilească atât aspectele legate de comportamentul poliţistului, cât şi aspectele legate de confidenţialitatea datelor de pe filmarea respectivă”, a afirmat Laura Năstase.

Joi, presa locală a făcut public un filmuleţ în care apare şeful postului de poliţie Crişcior, din judeţul Hunedoara, îmbrăcat în uniforma de poliţist. Adrian Ancheş întreţine relaţii sexuale cu o tânără bănuită că ar practica prostituţia, într-un presupus bordel.

Pe filmare se vede cum şeful postului de poliţie întrerupe scenele erotice pentru a răspunde la telefonul mobil, fiind căutat de superiori pentru a da raportul pe ziua respectivă.

În primăvara acestui an, o altă filmare cu Adrian Ancheş a apărut în spaţiul public. Şeful postului de poliţie Crişcior apare alături de o femeie care-i spune că a bătut-o. Ulterior, filmuleţul a fost şters de pe Facebook.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

FOTO. Campania în care primarul Capitalei ascunde adevărul continuă. Nicușor Dan se filmează în Centrul Istoric, scoțând din cadre dezastrul

Nicușor Dan  își transmite mesajele electorale în videoclipuri, multe dintre ele filmate în Centrul Istoric al Capitalei, lângă clădiri ale căror fațade arată bine,...

Interpol l-a plasat în căutare internațională pe Mohamed Amra, ai cărui complici au ucis doi polițiști

Organizația internațională a poliției, INTERPOL, l-a plasat la rubrica "Wanted persons" ("Persoane căutate") pe Amra Mohamed (30 de ani), arestatul care a fugit de...
Ultima oră
Pe aceeași temă