9.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialUn student a fost înjunghiat MORTAL, iar altul este grav rănit

Un student a fost înjunghiat MORTAL, iar altul este grav rănit

UPDATE 17,20: Studentul din Iaşi care a murit după ce a fost înjughiat de un coleg de cameră avea 20 de plăgi, majoritatea în spate, iar tânărul aflat în stare gravă la spital a fost înjunghiat de 18 ori, informează Mediafax.

Principalul suspect, care a fugit din camera unde au fost găsite cele două victime, este în continuare căutat.

Surse apropiate anchetei spun că cei doi tineri înjunghiaţi şi agresorul, toți studenți în anul I la Facultatea de Economie și Administrare a Afacerilor a Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași, petrecuseră noaptea trecută într-un club din oraş și s-au întors spre dimineață, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit aceloraşi surse, studentul care a murit, Victor Nour, din Republica Moldova, a fost găsit cu 20 de plăgi înjunghiate, majoritatea în zona spatelui, în timp ce tânărul care se află în spital, în stare gravă, Casian Harpă, a fost înjunghiat de 18 ori.

Un incident extrem de grav s-a înregistrat, duminică după-amiază, în municipiul Iași.

Un student din Republica Moldova, Victor Nour, a fost înjunghiat mortal în camera de cămin unde locuia. Un alt student, coleg de cameră, a fost înjunghiat de același agresor și este internat în spital, în stare gravă.

Atacatorul a fugit de la locul crimei și este căutat de Poliție. Se pare că el este domiciliat în orașul Roman. Potrivit site-ului bzi.ro, conflictul dintre studenți ar fi pornit pe fondul consumului excesiv de alcool.

Conform primelor informații, după ce atacatorul a înjunghiat cele două victime, el a incendiat interiorul camerei  în care se găseau acestea și apoi a fugit din cameră, încuind ușa. Incendiul nu a reușit să se extindă, fiind stins de pompieri.

Toți tinerii implicați în acest incident sunt studenți ai Facultății de Economie din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza”. Agresiunea s-a produs într-o cameră a căminului studențesc C4, la etajul 1. Potrivit unor alți studenți din cămin, din cameră s-au auzit strigăte de ajutor, dar nu a intervenit nimeni.

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...

Avertismentul lui Norbert Wiener

Inteligența artificială a apărut pe o altă linie a abordării raționării decât cea moștenită din cultura clasică. Să amintim câteva momente de cotitură care...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...
Ultima oră
Pe aceeași temă