8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn sucevean, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Un sucevean, trimis în judecată pentru tentativă de omor

Un sucevean a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat după ce a rănit cu un cuţit două persoane, în timpul unei altercaţii care a avut loc pe terasa unui local, informează Mediafax.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus, marţi, trimiterea în judecată a unui bărbat, arestat preventiv, pentru tentativă de omor calificat, după ce acesta a lovit cu cuţitul două persoane, într-o altercaţie.

Incidentul a avut loc în 14 mai 2015, când mai mulţi localnici din Petia, comuna Buneşti, se aflau la un local unde consumau băuturi alcoolice, iar la un moment dat unul dintre ei i-a adresat cuvinte jignitoare bărbatului respectiv, fără însă ca lucrurile să degenereze. După câteva ore, în local a mers o tânără care a cumpărat ţigări, iar localnicul care îl jignise pe bărbat i-a adresat şi tinerei cuvinte triviale în limba greacă.

În zonă au ajuns în scurt timp părinţii tinerei, cei doi cerându-i socoteală celui care a jignit-o pe fată.

Astfel, pe terasa localului s-a iscat o ceartă care a degenerat într-o altercaţie fizică, bărbatul care a jignit fata şi tatăl tinerei îmbrâncindu-se şi lovindu-se reciproc.

Pentru aplanarea conflictului au intervenit trei persoane şi, deşi nu era implicat direct în conflict, bărbatul trimis acum în judecată a venit şi el în zonă, încercând fără succes să intervină pentru a-i aplica o corecţie fizică celui care i-a jignit pe el şi pe tânără.

El nu a reuşit să intervină întrucât un alt bărbat l-a prins cu mâinile de corp, trăgându-l totodată într-o parte, astfel că el s-a întors brusc şi l-a lovit pe acesta cu un cuţit în zona toracelui, în partea stângă. De asemenea, aparent fără niciun motiv, el l-a lovit puternic în piept, cu cuţitul, şi pe administratorul barului, după care a plecat şi a aruncat cuţitul într-un lan cu lucernă.

Cei doi răniţi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Municipal din Fălticeni, unde au primit îngrijiri medicale.

Potrivit concluziilor raportului de expertiză medico-legală, administratorul barului a suferit o rană care a necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, iar celălalt bărbat a avut o plagă pentru care a avut nevoie de 20-22 de zile de îngrijiri medicale.

Dosarul urmează să fie judecat de Tribunalul Suceava.

Cele mai citite

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, eliminată din Conference League! Echipele calificate în semifinalele competiției

PAOK Salonic, echipă antrenată de românul Răzvan Lucescu, a ratat calificarea în semifinalele Conference League, după ce a fost învinsă de pe teren propriu...
Ultima oră
Pe aceeași temă