6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialUn suspect de CRIMĂ a fost capturat de un agent de poliție...

Un suspect de CRIMĂ a fost capturat de un agent de poliție aflat în timpul liber

Agentul de poliţie Răzvan Aursulesei, aflat în timpul său liber, a identificat şi apoi a reţinut suspectul în cazul unei crime produsă la Bacpu la finalul săptămânii trecute, informează miercuri Agerpres.

Autorul omorului reuşise să fugă după ce înjunghiase un bărbat în vărstă de 46 de ani, a cărui viaţă nu a mai putut fi salvată de medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă. 

‘În timpul programului de lucru fusesem instruit, inclusiv prin prezentarea unor imagini video luate de o cameră de supraveghere din zonă, cu privire la semnalmentele unui tânăr care era bănuit de săvârşirea infracţiunii de omor. După program, am ieşit în oraş cu un prieten şi, la terasa unde ne aşezasem să bem o cafea, am văzut la o altă masă un tânar ce corespundea imaginii celui bănuit. M-am legitimat, l-am legitimat şi pe el. Am constat că este din Iaşi, are 25 de ani şi se află în Bacău fără niciun scop clar. Am solicitat spirjinul colegilor de la Secţia 2 poliţie să intervină pentru că bănuitul încerca să fugă’, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, agentul principal de poliţie. 

Suspectul a fost preluat de poliţiştii de la Investigaţii Criminale. 

Martorii crimei declaraseră anchetatorilor faptul că un bărbat tânăr înjunghiase pe un altul, după ce se luaseră la ceartă pentru o porţie de mâncare. După ce a comis fapta, agresorul a fugit, iar victima a fost transportata la spital, unde a decedat la scurt timp, având răni multiple în zone vitale ale corpului, după cum a precizat Mirela Romaneţ, purtător de cuvânt al SJU Bacău. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă