10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialUn tren de marfă a tamponat violent un grup de utilaje staţionate

Un tren de marfă a tamponat violent un grup de utilaje staţionate

Un tren de marfă aparţinând societăţii private Transferoviar Grup a tamponat violent, sâmbătă dimineaţă, în staţia Coteşti, un grup de utilaje grele de cale care staţionau, din cauză că a depăşit semnalul de intrare în staţie, aflat în poziţia "pe oprire", în urma accidentului un angajat fiind rănit.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a informat că, sâmbătă dimineaţă, la ora 05,25, pe raza Regionalei Galaţi, în staţia Coteşti, trenul de marfă numărul 60842-1, aparţinând Transferoviar Grup, a depăşit semnalul de intrare în staţie, care era în poziţia "Oprire", şi a tamponat violent un grup de utilaje grele de cale, care staţionau.

Potrivit sursei citate, în urma tamponării, locomotiva trenului şi utilajele au deraiat, iar un angajat, paznicul utilajelor grele, a fost rănit, fiindu-i acordat primul ajutor, iar în prezent fiind în afara oricărui pericol.

Cauzele accidentului vor fi stabilite de către comisia de anchetă, care se află la faţa locului, mai informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Cele mai citite

Secta Nicușor Dan e bântuită de sindromul cartofului de pe canapea

Cel mai recent sondaj de opinie din București, realizat de Sociopol, arată o constantă a ultimelor cercetări sociale: Nicușor Dan se menține la cota...
Ultima oră
Pe aceeași temă