10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialVioloncelistul Adrian Naidin a căzut pe geam după ce mascații ar fi...

Violoncelistul Adrian Naidin a căzut pe geam după ce mascații ar fi greșit adresa. Oamenii legii căutau droguri. Au fost descoperite 500 de grame de canabis și cinci grame de cocaină

UPDATE 14.00: Anchetatorii neagă informațiile transmise de Adrian Naidin. Astfel, au declarat surse din rândul oamenilor legii pentru Mediafax, ofiţerii antidrog nu au greşit adresa şi în casa unde locuieşte violoncelistul au fost găsite mai multe cantităţi de droguri.

Procurorii DIICOT precizează, într-un comunicat de presă, că au desoperit 500 de grame de cannabis, cinci grame de cocaină și o instalație  completă pentru cultură indoor de cannabis, în urma perchezițiilor la principalul suspect.

„În cauză, se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc”, mai spun procurorii DIICOT.

—-

Adrian Naidin, unul dintre cei mai talentați violonceliști din România, a ajuns, astăzi, la Spitalul Elias din București, după ce a sărit de la etajul unul al locuinței sale. Acesta a povestit pe contul său de pe rețelele de socializare că s-a speriat de mascații care i-au năvălit în casă.

”Mă aflu la spital din cauza incompetenței unor polițiști. În această dimineață, o patrulă de intervenție mascată a poliției a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greșit ușa și au crezut că ușa de acces în apartamentul meu dă către un rai al drogaților, deci au spart-o și au intrat peste mine. Fiind luat din somn și fiind în stare de șoc, crezând că au intrat niște bandiți peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la spitalul Elias de urgență și o echipă de medici se ocupa în clipa de față de fracturile mele”, a precizat Naidin.

”Patrula de intervenţie mascată” a descins în apartamentul artistului în timpul unei percheziţii privind o cultură de canabis indoor.

Acesta a mai anunțat că și-a anulat spectacolul pe care trebuia să îl susțină pe 10 octombrie, din cauza rănilor suferite. ”Știu că spectacolul din data de 10 este aproape vândut, urma să aflați de planuri viitoare, concertele pe care le pregăteam, de CD-urile pe care intenționez să le lansez și multe altele”, a spus violoncelistul.

A debutat in 1998 ca artist instrumentist la Opera Maghiara din Cluj-Napoca. Între 2000 și 2003 a colaborat cu Teatrul Național Bucuresti pentru muzică de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naționale Radio din București. A obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale de muzică, dintre care două premii III la „Olimpiada Națională de Muzică” (1987 ți 1990), premiul II la „Concursul Național de Interpretare Muzicală” și Premiul II pentru Muzică de Cameră la „Concursul Internațional de la Reichenau”, Austria (1997).

 

 

 

 

Cele mai citite

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

Inovație pe piața muncii: munca fără contract

Ministerul Muncii a anunţat că orice persoană cu vârsta de cel puţin 16 ani va putea să câştige bani în plus. Va putea face...

Protejarea pădurilor din Ilfov este piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov

Înscrisă ca amendamente la noul Cod Silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă