16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialUnde se ascund politicienii români de caniculă

Unde se ascund politicienii români de caniculă

Austria, Palma de Mallorca sau New York sunt locurile în care politicienii români şi-au cumpărat case de vacanţă pentru a scăpa de canicula din Bucureşti, informează Realitatea.net.

Radu Berceanu este fericitul beneficiar al unui apartament în Palma de Mallorca, locuinţă pe care a cumpărat-o în 1999 pe când era ministrul Industriilor.  Un alt politician, Miron Mitrea  se bucură de răcoarea staţiunilor din Alpii Austieci unde are din 2007 o proprietate de 450.000 de euro în Seefeld, Austria.

Cristian Boureanu şi Silviu Progoană au ales să cumpere o casă de vacanţă în America, respectiv în New York şi Elmhurst.

Dintre politicienii care au ales să se relaxeze în staţiunile româneşti se numără Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, care are o casă la Predeal din 2002. De asemenea, Sebastian Lăzăroiu are un apartament în Azuga, iar Gheorghe Ialomiţianu la Bran.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a preferat un apartament de lux de 136 de metri pătraţi într-o staţiune de pe litoralul românesc, la Năvodari.

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

Raed Arafat trimite o echipă de experți la Slănic Prahova în urma surpării de teren

Secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, a precizat joi că o echipă de experţi urmează să ajungă la Slănic Prahova pentru a evalua...
Ultima oră
Pe aceeași temă