10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUrmărirea penală în cazul patronilor Colectiv a fost EXTINSĂ

Urmărirea penală în cazul patronilor Colectiv a fost EXTINSĂ

Urmărirea penală în cazul celor trei proprietari ai clubului Colectiv a fost extinsă, după ce zeci de persoane au depus plângere penală împotriva lor pentru vătămare corporală, potrivit Digi 24. 

Patronii clubului Colectiv, Costin Mincu, Alin Anastasescu și Paul Cătălin Gancea au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, pe 3 noiembrie. 

Alin George Anastasescu este din Voluntari, judeţul Ilfov şi are 28 de ani, Costin Mincu are 36 de ani şi este din Bucureşti, iar Paul Gancea are 28 de ani şi este tot din Bucureşti. Colectiv Club SRL, înfiinţată în octombrie 2014, a avut o cifră de afaceri de 45.000 de lei în 2014.

Clubul Colectiv îşi desfăşura activitatea în baza declaraţiei pe propria răspundere, reprezentanţii Autorităţii Locale Sector 4 neavând competenţe în a controla respectarea normelor PSI, susţine Primăria sectorului 4, în declaraţie precizându-se că în bar/club sunt 80 de locuri pe scaun.

La concertul din seara tragediei, unde intrarea a fost gratuită, au asistat circa 350 de persoane, conform estimărilor participanţilor. Până în acest moment și-au pierdut viața 48 de persoane. 

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...

Rafael Nadal, ca-n vremurile bune! Spaniolul s-a calificat în runda a doua a turneului ATP Masters 1.000 de la Madrid

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, în vârstă de 37 de ani, a obținut o victorie impresionantă joi, calificându-se în runda a doua a...
Ultima oră
Pe aceeași temă