14.4 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialValul sinuciderilor continuă. Doi elevi s-au aruncat de pe un bloc cu...

Valul sinuciderilor continuă. Doi elevi s-au aruncat de pe un bloc cu zece etaje

Doi elevi din Oradea, de 15 și 17 ani, s-au aruncat de pe un bloc cu zece etaje, după ce ar fi băut alcool împreună cu alți amici, informează Mediafax.

”Cei doi erau elevi în clasa a VIII-a și a X-a și au fugit de acasă în urmă cu o săptămână. Locuiseră într-o clădire dezafectată din Oradea. Din primele cercetări rezultă că nu erau consumatori de substanțe halucinogene sau droguri, însă erau cunoscuți consumatori de alcool”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, Maria Cotrău.

Citeşte şi: Sinucidere pe Calea Victoriei. Femeia care a stat 35 de ore pe bloc s-a aruncat în gol

Unul dintre tineri a căzut peste un rastel de biciclete, iar celălat pe spațiul verde. Medicii chemați la fața locului au declarat că nu au putut decât să constate decesul.

Procurorii nu au stabilit, deocamdată, motivele pentru care cei doi tineri s-au aruncat de pe blocul cu zece etaje, urmând să fie audiate familiile sinucigașilor.

Citeşte şi: Constanţa: Un bărbat care voia să se arunce de pe bloc, salvat în ultima clipă

Anchetatorii au cerut analize toxicologice, pentru a vedea dacă cei doi au consumat și alte substanțe în afară de alcool.

Cele mai citite

VIDEO. Reacția halucinantă a lui Dan Negru, despre noii jurați “Chefi la Cuțite”

Emisiunea "Chefi la Cuțite" este în prim plan în ultima vreme, după ce vechii jurați care au "scris istorie" în televiziune au demisionat. Potrivit...

Zgonea (ANCOM): Sectorul de poştă şi curierat ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro

Sectorul de poştă şi curierat este în plină dezvoltare şi ar putea ajunge la o cifră de afaceri de un miliard de euro în...

Un pod s-a prăbușit la Baltimore. Șase persoane ar fi murit

Căutarea supravieţuitorilor a fost suspendată marţi seară la Baltimore, după prăbuşirea unui pod în portul acestui oraş din estul Statelor, cele şase persoane date...
Ultima oră
Pe aceeași temă