7.8 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVama Veche: Anchetă penală, după ce parbrizul mașinii unui inspector ANAF a...

Vama Veche: Anchetă penală, după ce parbrizul mașinii unui inspector ANAF a fost spart cu o piatră

Poliţiştii din Constanța au deschis un dosar penal, după ce parbrizul unei maşini a ANAF a fost spart cu o piatră aruncată de un turist, în timpul controalelor făcute de inspectorii antifraudă la Vama Veche, relatează Mediafax.

Până în prezent, autorul acestui gest nu este cunoscut, oamenii legii desfăşurând cercetări pentru identificarea lui.

Incidentul a avut loc în timpul unuia dintre controalele desfăşurate în această perioadă, pe litoral, de către inspectorii antifraudă.

Citește și: GALERIE FOTO & VIDEO. Incidente la controale ANAF din Vama Veche. Cum au fost primiţi inspectorii

De altfel, reprezentanţii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au postat pe pagina de Facebook a instituţiei un mesaj referitor la aceste controale, în care se arată că agenţii economici de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei.

“Efectul controalelor Direcţiei Antifraudă: localurile de pe litoral fiscalizează încasări zilnice de sute de mii de lei. Un club din Mamaia a înregistrat vânzări fiscalizate de peste 221.000 de lei într-o singură seară. La începutul săptămânii viitoare vă vom prezenta rezultatele verificărilor desfăşurate la nivel naţional în timpul minivacanţei de 1 Mai”, se arată în mesajul postat pe Facebook.

Inspectorii Direcţiei Antifraudă din cadrul ANAF desfăşoară, la sfârşitul acestei săptămâni, verificări la agenţii economici de pe litoral, astfel de controale având loc la Mamaia şi Vama Veche.

Cele mai citite

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...

Acumularea de gaze este o cauză posibilă a exploziei de la blocul din Craiova

Acumularea gaze este posibila cauză a exploziei produse miercuri seară la un bloc din Craiova, în urma căreia o persoană a murit și trei...

STB va avea sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii cu trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”

STB îi anunță pe călători că, sâmbătă, 20 aprilie, 10 linii au trasee modificate pentru evenimentul sportiv „The Color Run Celebration Tour 2024”. Societatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă