3.6 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăSpecialVanghelie, un nou motiv pentru care vrea să scape de arest: merge...

Vanghelie, un nou motiv pentru care vrea să scape de arest: merge la școală

UPDATE: Curtea de Apel București a respins cererea fostului edil al Sectorului 5 de a fi judecat sub control judiciar, în dosarul în care este judecat pentru abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Astfel, instanța a menținut decizia din  6 octombrie privind măsura arestului la domiciliu luată în cazul lui Marian Vanghelie. Prin aceeaşi decizie, instanţa a respins, ca neîntemeiată, şi cererea lui Marian Vanghelie de înlocuire a arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar.

—-

Primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a cerut, marți, la Curtea de Apel București, să fie scos din arestul la domiciliu ca să poată merge la școală, dar și pentru că are în îngrijire doi copii. 

”Am arătat și faptul că sunt student, și faptul că am doi copii și că vreau să particip la o viață normală. Am spus că la sumele industriale despre care se discută ar trebui să doresc eu să stau în arest la domiciliu”, a afirmat Vanghelie, la ieșirea de la Curtea de Apel București, conform Mediafax.

Întrebat de jurnaliști cum se simte ca student, în ce an este și ce studiază, primarul suspendat a spus că este student la Administrație Publică, fără a preciza la ce universitate, și că a terminat anul I.

”Sunt la Administrație Publică. Nu pot să studiez altceva, dacă 15 ani asta am făcut. Mă apuc acum să învăț să fac marmeladă? Am fost la cursuri, puteți să verificați. Am terminat anul I și sunt anul II. Dacă vreți, vă spun acum zece legi pe de rost”, a adăugat Vanghelie.

Întrebat despre faptul că promitea ”dezvăluiri” legate de întâlnirea dintre soția sa, Oana Mizil, și fostul președinte Traian Băsescu, Marian Vanghelie a spus că ”dacă va fi ceva de adăugat va adăuga”, susținând că el știe să îi respecte pe cei care ”sunt bărbați în anumite momente”.

”Nu e o dezvăluire, că nu inventăm acum moneda, au inventat-o fenicienii. Dacă va fi ceva de adăugat, o să adaug. Eu chiar dacă mă cert cu cineva, știu să îi respect pe ăia care sunt bărbați în anumite momente”, a mai spus primarul suspendat al Sectorului 5 al Capitalei.

Marian Vanghelie a fost eliberat din arest preventiv în 10 iulie şi este judecat în arest la domiciliu, în dosarul în care este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Marian Vanghelie a fost trimis în judecată de DNA în 7 iulie, în dosarul în care este acuzat de fapte de corupție, unele săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte.

 

Cele mai citite

Votul din Consiliul de Securitate al ONU ce cere în premieră o „ încetare imediată a focului în Gaza” a fost salutat pe plan...

Votul de luni asupra unei rezoluţii a Consiliului de Securitate al ONU care cere pentru prima dată "încetarea imediată a focului" în Fâşia Gaza,...

Cluburile participante în noul format al Champions League vor primi și mai mulți bani. Anunțul UEFA

UEFA le-a transmis federaţiilor membre şi cluburilor modul detaliat în care vor fi repartizaţi banii în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor, care se va...

Jair Bolsonaro a stat două zile în ambasada Ungariei din Brasilia după ce i-a fost confiscat pașaportul

Fostul preşedinte de extremă-dreapta al Braziliei, Jair Bolsonaro, a petrecut două nopţi la ambasada Ungariei din Brasilia luna trecută, la doar câteva zile după...
Ultima oră
Pe aceeași temă