19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSpecialFostul acţionar la Dinamo, Vasile Turcu, a fost dus în stop cardio-respirator...

Fostul acţionar la Dinamo, Vasile Turcu, a fost dus în stop cardio-respirator la Spitalul Floreasca. Surse afirmă că acesta a încercat să se sinucidă

Fostul acţionar la FC Dinamo, Vasile Turcu, a fost dus în stop cardio-respirator la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde medicii încearcă să îl resusciteze. Surse din Poliţie au declarat că afaceristul ar fi încercat să se sinucidă. 

UPDATE 15.00: Jurnalistul Răzvan Chioţea a scris, pe Facebook, că fostul acţionar al echipei Dinamo "este în comă profundă după tentativa de sinucidere prin spânzurare în vila sa din nordul Capitalei. Blocarea irigării şi, implicit, oxigenării creierului îşi spun cuvântul. Are o stare stabilă, cu tensiune arterială normală.

Scanarea CT e aparent ok, excepţie făcând instalarea (firească, în condiţiile date) a unui edem cerebral masiv. Inima funcţionează ok după resuscitare, având o bună alură ventriculară. Supravegherea pacientului e maximală pentru că există riscul unei schimbări de situaţie în orice clipă. Prognosticul e rezervat. O eventuală recuperare depinde de leziunile suferite de creier, dar se pot produce şi minuni (precum în cazul lui Gabriel Cotabiţă)".

UPDATE 14:20: Surse apropiate familiei fostului acţionar dinamovist susţin pentru ProSport că Vasile Turcu este în acest moment intubat şi are un hematom pe creier. Medicii încearcă să-l stabilizeze în aceste momente.

"În urmă cu aproximativ o oră, Poliția a fost sesizată cu privire la un bărbat care ar fi avut o tentativă de suicid. Acesta a fost preluat de către un echipaj de salvare și transportat la spital", au anunțat oficialii Poliției Capitalei.

În acest moment, sub coordonarea Parchetului Tribunalului București, Serviciul Omoruri efectuează cercetări în acest caz.

Ştire în curs de actulizare.

Cele mai citite

VIDEO. Flacăra olimpică a ajuns pe mare în Franța

Flacăra olimpică a ajuns astăzi, la bordul velierului cu trei catarge Belem, în largul coastei Marsiliei, unde va debarca în cursul serii, aşteptată de...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Iohannis – nu popcorn, ci (pop)corny

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele României, Klaus Werner Iohannis, s-a deplasat în Statele Unite ale Americii (SUA), pentru a fi premiat, acum, în prag de...
Ultima oră
Pe aceeași temă