13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVaslui: Rămășițe umane, găsite în pădurea unde a căzut un motodeltaplan

Vaslui: Rămășițe umane, găsite în pădurea unde a căzut un motodeltaplan

Mai multe rămășițe osoase au fost descoperite în pădurea din Vaslui unde a căzut un motodeltaplan, în luna octombrie a anului trecut, relatează Agerpres. 

Rămăşiţele din Costești au fost descoperite de nişte vânători care participau la o partidă de vânătoare şi care au sunat la numărul de urgenţă 112. 

Anchetatorii au dus rămășițele umane la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde urmează fie efectuată necropsia, pentru a se stabili cauza decesului, a declarat, luni, responsabilul cu relaţiile cu presa din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David. 

Poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui şi poliţişti de ordine publică au efectuat, în luna octombrie a anului trecut, cercetări în localitatea Chiţcani, comuna Costeşti, pentru a stabili în ce împrejurări a căzut în zonă un aparat de zbor de mici dimensiuni, de fabricaţie rusească. 

Ulterior, ancheta a fost preluată de Parchetul de Lângă Curtea de Apel Iaşi. La momentul producerii accidentului nu au fost identificate în zonă elemente care să conducă la ipoteza existenţei unor victime, în urma prăbuşirii aparatului de mici dimensiuni. Prima ipoteză luată în calcul a fost că motodeltaplanul a fost folosit pentru trecerea frauduloasă a frontierei dinspre Republica Moldova cu un transport de ţigări de contrabandă.

Cele mai citite

Vântul puternic a suspendat manevrele în porturile de la Marea Neagră

Vântul puternic suspendă, sâmbătă, manevrele în porturile de la Marea Neagră, potrivit jurnalul.ro. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că au fost...

Boloș. după discuțiile cu agențiile internaționale, în SUA. VIDEO

Agenţiile ne-au reconfirmat ratingul suveran şi perspectiva stabilă, dar asta nu înseamnă că nu există loc de creştere, pentru că investitorii străini au tendinţa...

Rusia – Ucraina, ziua 766: Doi morți într-un atac cu drone asupra regiunii Belgorod

Un atac ucrainean cu dronă a făcut doi morţi în regiunea rusă de frontieră Belgorod, în vestul ţării, a informat guvernatorul local, în această...
Ultima oră
Pe aceeași temă