15.7 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Vaslui: Poliţistul găsit împușcat în gât, rănit accidental de un coleg

UPDATE. Vaslui: Poliţistul găsit împușcat în gât, rănit accidental de un coleg

UPDATE 23.10: Poliţistul găsit rănit a fost împuşcat accidental de un coleg de serviciu, relatează Mediafax. Ancheta a fost preluată de către procurorii de la Parchetul Tribunalului Vaslui.

Un poliţist de 23 de ani a fost găsit împuşcat în gât, joi seară, în faţa unui post de poliţie din judeţul Vaslui, relatează Mediafax.

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vaslui, agentul, adjunct al şefului de post din comuna Oşeşti, a fost găsit împuşcat în gât în faţa sediului poliţiei din localitatea Deleşti.

Poliţistul a fost găsit de către şeful postului din Deleşti, care a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

După acordarea primului ajutor, agentul a fost preluat de ambulanţa SMURD ajunsă la faţa locului şi transportat la un spital din municipiul Iaşi.

"Deocamdată, nu se cunosc condiţiile în care s-a petrecut incidentul astfel încât nu putem spune dacă a fost o tentativă de sinucidere sau un accident. O echipă operativă condusă de şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui s-a deplasat la faţa locului pentru desfăşurarea de cercetări", a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Poliţistul găsit împuşcat participase, în cursul zilei de joi, la o acţiune în localitatea Deleşti.

Cele mai citite

Mesajul de Paști al Patriarhului Daniel: ,,Sfintele Paşti reprezintă sărbătoarea iertării, a păcii şi a bucuriei”

Patriarhul Daniel a transmis credincioșilor un mesaj cu ocazia Sfintelor Paști: „Învierea din morţi a Domnului Iisus Hristos cel Răstignit este adevărul central al Sfintei...

Soluția  3 D împotriva administrației #rezist a Bucureștiului

Deși lansată târziu în cursa electorală, Gabriela Firea a ajuns rapid să-i sufle în ceafă lui Nicușor Dan, fiindcă are singurul proiect administrativ cu...

nasturii cămășii au sărit și i s-a văzut tricoul cu “Votați Piedone!”

Ilustrație: Marian Avramescu Premierul românilor autentici, Marcel Ciolacu, nu a putut să nu respecte tradiția autohtonă de 1 Mai Muncitoresc și a savurat mici...
Ultima oră
Pe aceeași temă