5.4 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVaslui: Un copil de 13 ani s-a înecat într-un baraj

Vaslui: Un copil de 13 ani s-a înecat într-un baraj

Un copil de 13 ani s-a înecat, luni, într-un baraj din județul Vaslui, când înota cu sticle de plastic prinse în jurul brăului, relatează Mediafax. Scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență i-au găsit trupul după trei ore de căutări.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, trupul băiatului a fost găsit pe fundul lacului de la Gârceni, la o adâncime de trei metri şi jumătate, la peste o sută de metri de mal, în zona indicată de către copiii care l-au văzut scufundându-se.

Scafandrii au dus cadavrul băiatului cu barca până la mal, de unde a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui, pentru efectuarea necropsiei.

Băiatul de 13 ani s-a înecat, luni după-amiază, când înota în barajul de la Gârceni, după ce a hotărât să se răcorească în timp ce se afla cu vacile la păscut. Cu mai multe pet-uri legate în jurul brâului cu speranţa că va fi ţinut la suprafaţă, băiatul s-a depărtat la aproximativ o sută de metri de mal, moment în care s-a scufundat, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Ceilalţi copii aflaţi pe mal au fugit imediat în sat şi au anunţat pe tatăl unuia dintre aceştia, bărbatul sunând la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita sprijinul pompierilor. ISU Vaslui a trimis la baraj un echipaj de scafandri, băiatul fiind găsit după aproximativ trei ore de căutări.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă