6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVasluian găsit mort într-o casă fără geamuri

Vasluian găsit mort într-o casă fără geamuri

Un bărbat de 61 de ani a fost găsit mort de către un vecin într-o locuinţă fără geamuri, dintr-un sat din judeţul Vaslui, anchetatorii luând în calcul ipoteza ca acesta să fi murit din cauza frigului, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, trupul bărbatului a fost găsit în poziţia ghemuit, pe podeaua unei case din satul Călugăreni, unde vasluianul locuia fără forme legale, locuinţa fiind neîncălzită şi fără geamuri.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit de către un vecin care a mers la acesta pentru a-şi recupera un obiect împrumutat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, principala variantă luată în calcul de către anchetatori fiind cea a unei morţi cauzate de un şoc hipotermic, în condiţiile în care temperaturile minime au scăzut până la minus şase grade Celsius.

"Bărbatul nu a mai fost văzut de aproape o săptămână de către vecini, fiind găsit mort în acea casă în care locuia fără forme legale. La o primă examinare a cadavrului, nu au fost constatate urme de violenţă, iar vasluianul nu figura în evidenţele medicilor cu probleme medicale”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Trupul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Vaslui pentru necropsie şi stabilirea cu exactitate a cauzei decesului. Vasluianul nu provenea din rândul persoanelor fără adăpost, şi nici nu era cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă