4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialVeşti bune de la Mamaia. Parada carelor alegorice continuă şi în această...

Veşti bune de la Mamaia. Parada carelor alegorice continuă şi în această vară

Parada carelor alegorice prin staţiunea Mamaia va continua şi în această vară, evenimentele urmând să aibă loc în fiecare zi de vineri, începând din 3 iulie, a anunţat, joi, preşedinta Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, potrivit Mediafax

Președinta Asociației Litoral-Delta Dunării, Corina Martin, a avut, joi, o întâlnire cu proprietarii de cluburi din stațiunea Mamaia, în care s-a discutat despre programul evenimentelor de promovare din sezonul estival 2015.

“Cluburile au fost de acord să continuăm parada carelor alegorice. E extrem de important să știu părerea proprietarilor de cluburi pentru că, din punctul nostru de vedere, cluburile sunt un element esențial în brandul turistic al stațiunii Mamaia, Mamaia fiind stațiunea distracției, a evenimentelor și a clubbing-ului”, a declarat Corina Martin.

Citeşte şi: Primăria nu mai organizează carnavalul de la Mamaia

Ea a precizat că prima ediție din acest sezon estival va avea loc în 3 iulie, parada urmând aibă loc în fiecare zi de vineri, pe parcursul a nouă săptămâni.

“Cluburile vor participa la paradă, iar costurile vor fi acoperite din taxa de promovare. Parada va începe pe 3 iulie, va fi în ziua de vineri, nu sâmbătă, timp de nouă săptămâni. Parada se va completa și cu alte evenimente care vor avea loc în Piațeta Cazino. Sunt mulți organizatori care ni se adresează nouă, Asociației Litoral, pentru că ei știu că noi ne ocupăm de evenimente și mai ales după ultimele decizii luate de Consiliul Local Constanța este clar că Asociației Litoral îi revine întreaga campanie de promovare. Atât hotelierii, cât și proprietarii de cluburi ne-au cerut să facem în continuare evenimente și să ne continuăm campania de promovare. Toată lumea e de acord că evenimentele sunt cele care au contribuit la succesul stațiunii Mamaia, în primul rând”, a afirmat Corina Martin.

Parada carelor alegorice, urmată de un carnaval în Piațeta Cazino, spectacol realizat de cluburile din stațiune, a fost principala atracție în Mamaia în ultimii trei ani. Vedeta acestei manifestări era Radu Mazăre, care a defilat pe care alegorice purtând diverse costume, fiind, pe rând, spartan, sultan, samurai, maharajah, rege britanic, Ludovic al XIV-lea, Nabucodonosor, Suleyman Magnificul, Cezar, Ștefan cel Mare și Ramses al II-lea.

Citeşte şi: Reguli noi pentru șoferi, în Mamaia

Radu Mazăre a fost arestat în 2 aprilie, în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. Ca urmare, în 6 aprilie el a fost suspendat din funcţie, prin ordin al prefectului, iar în 22 mai el și-a dat demisia din funcția de primar al Constanței. De asemenea, el a renunţat la calitatea de membru al PSD.

Luna trecută, viceprimarul Decebal Făgădău anunța că Primăria nu se va mai implica în acest an în organizarea carnavalului, considerând că rolul agenților economici trebuie să fie prioritar în promovarea stațiunii Mamaia.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă