11.1 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialVicepreşedinte PNL:Ponta trebuie deconectat de la aparatul guvernamental; tot mai mulţi români...

Vicepreşedinte PNL:Ponta trebuie deconectat de la aparatul guvernamental; tot mai mulţi români o cer

Vicepreşedintele PNL pentru regiunea nord-est, deputatul de Suceava Ioan Bălan, a declarat, sâmbătă, că tot mai mulţi români semnează pentru moţiunea populară lansată de PNL, aceştia solicitând ca Victor Ponta să fie deconectat de la aparatul guvernamental, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Bălan a spus că în judeţele din regiunea nord-est au semnat pentru moţiunea populară împotriva Guvernului Victor Ponta zeci de mii de persoane, iar de la o zi la alta cetăţenii sunt mai dornici să semneze pentru ca Guvernul PSD condus de Victor Ponta să plece.

"Victor Ponta se comportă ca un bolnav incurabil legat la aparate. Cred că Victor Ponta trebuie să aibă decenţa de a se deconecta de la aparatul guvernamental”, a spus Bălan.

Vicepreşedintele liberal a adăugat că acum premierul Victor Ponta se comportă ca un om intrat în panică încercând să se agaţe de orice pentru a rămâne în funcţie.

"E ca un om care se îneacă şi trage după el instituţii, credibilitate, partid, de tot de ce se mai poate agăţa”, a spus Ioan Bălan.

Vicepreşedintele PNL a subliniat că în cadrul acţiunii de colectare de semnături pentru moţiunea populară se constată nemulţumirea faţă de actuala situaţie din ţară.

"Vedem nemulţumirea populaţiei faţă de activitatea premierului şi a guvernului în întregul său”, a spus Ioan Bălan.

PNL a lansat de la începutul lunii iulie o campanie de strângere de semnături ale populaţiei pentru o moţiune populară prin care se solicită demisia premierului Victor Ponta, având ca ţintă strângerea a unui milion de semnături.

Cele mai citite

Inundațiile din Brazilia au făcut 143 de morți. Guvernul anunță cheltuieli de urgență

Bilanțul victimelor ploilor abundente din statul brazilian Rio Grande do Sul a crescut la 143 de morți, a anunțat duminică organul guvernamental local de...

Poliția a aplicat amenzi, după ce mai mulți nuntași au blocat o intersecție

Poliția din județul Teleorman a intervenit prompt în urma unui incident în localitatea Buzescu, unde circulația a fost blocată de nuntași, generând disconfort și...

Veste tristă pentru handbalul românesc. Naționala masculină a ratat calificarea la Campionatul Mondial din 2025

Naționala României de handbal masculin a fost învinsă decisiv de echipa Cehiei în manșa secundă a barajului pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2025....
Ultima oră
Pe aceeași temă