6.9 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialVicepreşedintele Blocului Naţional Sindical, Ion Pisc Scrădeanu, a fost găsit spânzurat în...

Vicepreşedintele Blocului Naţional Sindical, Ion Pisc Scrădeanu, a fost găsit spânzurat în locuința sa

Vicepreședintele Blocului Național Sindical, Pisc Scrădeau, a fost găsit spânzurat în locuința sa din Sectorul 3 al Capitalei, au declarat pentru Mediafax reprezentanţi ai Poliţiei Capitalei. Trupul neînsufleţit al liderului de sindicat ar fi fost descoperit de un apropiat.

Decesul a fost constatat miercuri în jurul orei 11.00, poliţia fiind. La ora transmiterii ştirii, poliţiştii de la Serviciul Omoruri fac cercetări la faţa locului, primele date arătând că ar fi vorba despre o sinucidere.

"Rudele au sunat imediat la 112, iar la faţa locului a venit mai întâi grupa operativă. Familia s-a înfuriat că autorităţile ar fi lăsat prea mult cadavrul în casă. I-au ameninţat pe anchetatori că anunţă presa şi îi reclamă", au susţinut surse citate de News.ro.

La rândul său, preşedintele Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a declarat, pentru News.ro că s-a întâlnit, marţi, cu Ion Pisc Scrădeanu.

"Tocmai se externase, era bucuros că a slăbit opt kilograme, era în regulă. Stătea într-o locuinţă de serviciu a federaţiei, era singur când şi-a pus capăt zilelor, soţia lui murise de cancer cu mai multă vreme în urmă", a spus Costin, precizând, însă, că Ion Pisc urmase un tratament îndelungat cu medicamente antidepresive.

Blocul Naţional Sindical a transmis un mesaj de condoleanţe pe pagina de internet a federaţiei.

"În ultimii ani a avut de luptat cu o suferinţă pe care a păstrat-o pentru sine, a luptat din răsputeri şi la final a pierdut. Astfel, s-a stins un om care a ştiut să fie alături de oameni, cărora li s-a dăruit, aşa cum s-a dăruit misiunii şi muncii sale până în ultima clipă. Prin moartea sa, lasă un gol uriaş pe care nu îl va acoperi nimeni. Vei rămâne în inimile noastre pentru totdeauna, Ion Pisc, sindicalist energic şi curajos, puternic şi iubitor de oameni! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei, suntem alături de voi!", este mesajul BNS.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă