12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialVicepreşedintele PNL îi cere lui Vosganian să își dea demisia de onoare...

Vicepreşedintele PNL îi cere lui Vosganian să își dea demisia de onoare din partid

Vicepreşedintele PNL, senatorul Alin Tişe, i-a cerut, joi, lui Varujan Vosganian să își dea demisia de onoare din partid, "pentru a nu exista discuții că este protejat de PNL", după respingerea în Senat a solicitării Parchetului de încuviințare a începerii urmăririi penale a acestuia, informează Mediafax.

Citeşte şi: Ariton poate fi urmărit penal. Vosganian scapă, după ce a plâns în plenul Senatului. Vezi reacțiile lui Iohannis, Ponta și Gorghiu

"După votul de joi din Senat, care a respins solicitarea Parchetului General de încuviințare a începerii urmăririi penale a lui Varujan Vosganian, îi cer acestuia demisia de onoare din PNL pentru a arăta că nu dorește să facă partidul părtaș la o problemă personală și pentru a nu exista discuții că este protejat de PNL. PNL nu este un partid complice cu nicio persoană care are cereri venite din partea Parchetului. Nu vorbim aici de vinovăția sau nevinovăția lui Vosganian, ci de un gest de onoare care consider că ar trebui făcut de către acesta. Iar instanța va fi cea care va stabili dacă e vinovat sau nevinovat", a spus Tișe.

Senatul a respins, joi, solicitarea Parchetului General de încuviințare a începerii urmăririi penale împotriva senatorului PNL Varujan Vosganian, fiind înregistrate 71 de voturi "împotrivă", 56 de voturi "pentru", 5 voturi fiind anulate. Votul a fost secret, cu bile.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă