13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPonta, în inspecție în mai multe sate inundate din Teleorman: Of, of,...

Ponta, în inspecție în mai multe sate inundate din Teleorman: Of, of, of

Premierul Victor Ponta a ajuns, marți dimineață, în satul Beiu din judeţul Teleorman, unde, împreună cu vicepremierul Liviu Dragnea, vor vizita mai multe zone inundate, relatează B1 TV. 

Cei doi s-au urcat într-o barcă pentru a se deplasa printre casele sătenilor și le-au spus acestora că undeva în luna august ar putea fi gata digul de care aceștia au nevoie pentru a fi feriți de intemperii. 

În timp ce vizita casele inundate, premierul Ponta a exclamat regulat: ”Of, of, of!”, semn că empatizează cu localnicii.

Vicepremierul Dragnea s-a aflat și ieri în Teleorman, ocazie cu care a discutat cu sătenii și le-a ascultat plângerile acestora. 
 

Avertizarea cod roşu de inundaţii din Teleorman a fost ridicată, iar până marţi, la ora 18.00, rămân sub avertizare cod portocaliu râul Neajlov, în judeţul Giurgiu, râurile Călmăţui, Vedea, Teleorman, Sabar, Ialomiţa şi Pârâul Câinelului, pe sectoarele din judeţele Teleorman, Giurgiu şi Ialomiţa.

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...
Ultima oră
Pe aceeași temă