21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVictor Ponta, ironizat de Traian Băsescu: Victoraş, n-ai vrea tu ca în...

Victor Ponta, ironizat de Traian Băsescu: Victoraş, n-ai vrea tu ca în primă urgenţă să ridicăm un Memorial al Plagiatorului?

Fostul șef al statului și președintele PMP, Traian Băsescu, a reacționat, joi seara, pe pagina sa de Facebook, după ce fostul premier Victor Ponta a susținut că România are nevoie de un memorial al „Crimelor Securităţii şi Stalinismului (plus Băsismului)”, pentru a nu fi uitate „ororile” acelei perioade.

În replică, Traian Băsescu l-a întrebat pe Victor Ponta dacă n-ar dori ridicarea unui „memorial al plagiatorului. „Victoraş…Înţeleg că, încălzit de atmosfera voiculesciană de la Antena 3, în specifica-i inocenţă, Victor Viorel Ponta a propus să se ridice un Memorial al Crimelor Băsismului. Mă rog, fiecare cu propunerile lui. Şi totuşi, Victoraş, n-ai vrea tu ca în primă urgenţă să ridicăm un Memorial al Plagiatorului? Că sunteţi mulţi, drăguţule, şi aţi reuşit să răspândiţi duhoarea voastră, a doctorilor plagiatori şi peste învăţământ, şi peste politicieni, şi peste parchete, şi peste poliţie, şi peste SRI etc, etc. Ce zici, Victoraş, ai vrea să ai şi tu Memorial?”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook. 

Citește și: Ministrul Raluca Prună vrea să îl dea în judecată pe Victor Ponta

 

Anterior, Victor Ponta a scris, pe Facebook, că propune construirea unui „Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România”, în contextul în care primarul Capitalei a anunțat schimbarea numelui unei piaţete din Bucureşti în „Radu Beligan”.

„Felicitări Gabrielei Firea și tuturor consilierilor generali care au decis ca Marele Radu Beligan să aibă un loc ce îi poartă numele în București! Atitudinile și abordările fasciste și securiste care sunt atât de prezente în viața publică din România anului 2016 (și în baza cărora toți pigmeii îl “înfierau” cu mânie proletară pe Maestrul Beligan) nu au avut succes de această dată! PS — când o să facem un Memorial al Crimelor Securității și Stalinismului (plus Băsismului) în România putem avea acolo și încăperi cu numele “Monica Macovei” și “Raluca Prună”! Merită tovarășele să nu le uităm ca să nu repetăm ororile acestora!”, a scris fostul premier.

Și ministrul Justiției, Raluca Prună, a reacționat la comentariul lui Victor Ponta, anunțându-l că ar putea să îl dea în judecată pentru calomnie.

 

Cele mai citite

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko a fost ucis pe front

Halterofilul ucrainean Oleksandr Pielieşenko, dublu campion european şi participant la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front. Anunțul a fost făcut luni...

Rusia atacă cibernetic Germania și Cehia. Ce măsuri s-au luat

Germania a anunţat luni că şi-a rechemat în ţară "pentru consultări" ambasadorul din Rusia, după ce vineri a acuzat un grup de hakeri ruşi...

VIDEO și FOTO. Putin a depus jurământul pentru un nou mandat de președinte al Rusiei. Discursul liderului de la Kremlin

Vladimir Putin a depus jurământul pentru cel de-al cincilea mandat al său de președinte al Federației Ruse, la Marele Palat al Kremlinului. În conformitate cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă