10 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăSpecialVictor Ponta ar putea fi chemat la audieri la Comisia parlamentară SRI,...

Victor Ponta ar putea fi chemat la audieri la Comisia parlamentară SRI, pe tema autostrăzii Comarnic – Brașov

Fostul premier Victor Ponta ar putea fi chemat să fie audiat la Comisia parlamentară SRI, pe tema proiectului de construire a autostrăzii Comarnic – Brașov, a anunțat miercuri președintele Comisiei, Adrian Țuțuianu.

Pe același subiect ar putea fi audiat și fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul locotenent (r) Florian Coldea, a precizat Adrian Țuțuianu.

Audierile se vor desfășura după ce Comisia parlamentară a primit un foarte mare volum de informații, inclusiv prin audierea de miercuri, în cadrul Comisiei, a directorului SRI, Eduard Hellvig.

Despre autostrada Comarnic – Brașov a vorbit recent, în cadrul unei înregistrări video difuzată la un post de televiziune, și fostul deputat Sebastian Ghiță. Acesta a afirmat că Florian Coldea, în perioada în care era prim-adjunct al directorului SRI, s-ar fi opus proiectului de construire a autostrăzii Comarnic – Brașov, pe motiv că Uniunea Europeană dorește cu prioritate o autostradă Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Deficitul bugetar al României, conform Eurostat, a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează Drulă

Deficitul bugetar real al României în anul 2023 a fost 6,6 la sută din PIB, avertizează deputatul Cătălin Drulă, președintele USR. Liderul USR precizează că...

Parlamentul UE aprobă interzicerea produselor fabricate prin muncă forțată

Parlamentul European a aprobat normele care interzic în UE vânzarea, importul și exportul de bunuri fabricate prin muncă forțată, scrie Reuters. Măsura a fost impusă...

CNAIR începe proiectarea și execuția autostrăzii Alternativa Techirghiol

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a trimis marţi, 23 aprilie, la Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), documentaţia de atribuire a...
Ultima oră
Pe aceeași temă