15.8 C
București
marți, 30 aprilie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Baronul Nicuşor Constantinescu recunoaște că se plimbă și fumează prin New...

VIDEO. Baronul Nicuşor Constantinescu recunoaște că se plimbă și fumează prin New York

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicuşor Constantinescu, a fost surprins într-o înregistrare video la o terasă din New York în timp ce fuma o țigară, relatează B1 TV. 

Înregistrarea a fost postată pe rețeaua de socializare Facebook de un utilizator cu numele LULU Newyorkezul, care susține că președintele CJ Constanța se plimbă voios prin New York, deși medicii susțin că starea lui de sănătate este foarte gravă.

Nicușor Constantinescu a confirmat ulterior că el este cel care apare în imagini: „O năpârcă m-a filmat pe o bancă”, a spus baronul de Constanța. 

Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicuşor Constantinescu, se află în prezent la o clinică din New York pentru a efectua investigații medicale, după o operație de cancer de prostată. Medicul său a trimis autorităților române o scrisoare în care susține că Nicușor Constantinescu nu este stabil medical să călătorească până când nu își va rezolva problemele medicale.

În 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată , sub control judiciar de DNA, în dosarul în care este acuzat că a împiedicat efectuarea unor controale ale Curţii de Conturi. Procurorii i-au permis președintele CJ Constanța să meargă trei săptămâni în Statele Unite ale Americii pentru a se trata de cancer de prostată. Președintele Consiliului Județean Constanța a fost dat în urmărire internațională din data de 7 iulie prin Interpol de către Inspectoratul General al Poliției Române după ce nu s-a mai întors din SUA la data stabilită de instanța din România. 

Avocaţii baronului au făcut o nouă cerere ca Nicuşor Constantinecsu să poate să-şi prelungească şederea peste Ocean până în luna octombrie. Solicitarea va fi discutată în data de 23 iulie. 

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/69e27d730778e28a17db6b828986a9cb/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Continuă pasa neagră a Rapidului! Giuleștenii, învinși pe teren propriu de Universitatea Craiova

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 în fața Rapidului, în Giulești, grație golului macat la ultima fază de Alexandru Crețu. Universitatea a deschis...
Ultima oră
Pe aceeași temă