22.4 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Cetățeanul.net: Interlopul Nicu Animalu' povestește cum îi snopea în bătaie pe...

VIDEO. Cetățeanul.net: Interlopul Nicu Animalu’ povestește cum îi snopea în bătaie pe angajații de la Mega Image

Nicușor Ivascov, un interlop din cartierul bucureștean Rahova, cunoscut sub numele de „Nicu Animalu’” susține că, în perioada 2004-2006, a participat la o serie de manifestări violente asupra angajaților Mega Image, care ar fi fost comandate de patronul de la vremea respectivă al lanțului de magazine, scrie Cetateanul.net.

Potrivit sursei citate, la începutul anilor 2000, în Capitală au avut loc zeci de bătăi, aplicate de autori a căror identitate a rămas necunoscută, asupra angajaților și unor clienți al lanțului de magazine, la are era acționar grecul Teodoros Malideros. 

Printre agresori s-a aflat și interlopul, care a mărturisit, într-o înregistrare video, că a lovit „poate 50-60, poate și peste o sută” de persoane, folosind bâta de baseball, coada de lopată, coada de mătură, la comanda fostului patron Mega Image, Teodoros Malideros.

„Mă ocupam să aplic personal sau prin intermediul oamenilor pe care îi cunoșteam corecții fizice clienților sau angajaților Mega Image, salariați bănuiți că furau din gestiune sau care nu respectau anumite reguli”, a declarat Nicu Animalu`.

Sursa citată mai precizează că la Parchetul Tribunalului București a existat un dosar care îl viza pe fostul acționar, însă acesta a fost închis, din lipsă de probe.

 

Citiți articolul integral aici.

Cele mai citite

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...

Prefect Prahova: Zona din jurul craterului de la Slănic dă semne de stabilizare

La fața locului încă se efectuează măsurători și expertize, iar din primele concluzii zona dă semne de stabilizare, afirmă prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu,...
Ultima oră
Pe aceeași temă