21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Scene revoltătoare în Hunedoara. Un bărbat a fost băgat în portbagajul...

VIDEO. Scene revoltătoare în Hunedoara. Un bărbat a fost băgat în portbagajul mașinii poliției locale

Doi polițiști locali din județul Argeș vor fi sancționați după ce, în timpul unei intervenții la un scandal provocat de oamenii străzii, au decis să îl bage în portbagaj pe unul dintre bărbații care au provocat altercația, informează Hotnews.

 Incidentul a avut loc săptămâna trecută în zonă unui supermarket din orașul Călan, dar a fost făcut cunoscut luni abia după ce un filmuleț cu modul de intervenție al polițiștilor locali a fost postat pe internet.  

 “Am constatat după vizionarea filmulețului și din cele relatate de șeful Poliției Locale că s-a încălcat procedura de conducere a persoanelor la sediul Poliției, în sensul că una dintre acestea a fost introdusă într-un portbagaj, lucru nepermis. Pentru acest lucru cei doi polițiști locali vor fi supuși analizei Comisiei de Disciplină și, cu siguranță, vor fi luate și măsuri disciplinare”, a declarat primarul orașului Călan, Adrian Iovanesc. 

 Pe de altă parte, primarul a menționat că persoanele implicate sunt cunoscute că având probleme de comportament, iar bărbatul ce fusese introdus în portbagajul mașinii Poliției Locale Călan ar avea un comportament violent. 

 “Nu trebuie să nu sesizăm faptul că era vorba de persoane care au notorietate infracțională la nivel local. Cel introdus în portbagaj este un personaj cu suferințe psihice și cu un comportament extrem violent și deranjant pentru cetățeni”, a afirmat Iovanesc. 

Bărbatul care a fost transportat de polițiștii locali în portbagaj nu a părut să fie afectat de întâmplarea prin care a trecut. Vasile Varga are 45 de ani, este cunoscut cu poreclă de “Sclipici” și a declarat că trăiește din milă oamenilor. A fost amendat de mai multe ori pentru deranjarea liniștii și ordinii publice. 

“Este un client vechi, cu antecedente penale. A primit mai multe sancțiuni contravenționale pe care nu le-a plătit”, a arătat șeful Poliției Locale Călan, Român Nicolae.  

 Cazul rămâne în atenția conducerii Primăriei Călan. 

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Polonia primește în anul 2024 primul avion F-35. România se pregătește să semneze contractul cu SUA

Primul avion F-35 destinat Forțelor Aeriene ale Poloniei va fi livrat acestei țări în anul 2024 iar România se pregătește să semneze un contract...

Ministrul britanic de Externe i-a confirmat lui Zelenski un ajutor militar de trei miliarde de lire sterline pe an

Secretarul de stat (ministrul) pentru Afaceri Externe al Marii Britanii, David Cameron, s-a întâlnit, în Ucraina, cu președintele Volodimir Zelenski, pentru a discuta despre...
Ultima oră
Pe aceeași temă