24.7 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO. Tânăr dezbrăcat, încătuşat și lovit de polițiști, în centrul Capitalei....

VIDEO. Tânăr dezbrăcat, încătuşat și lovit de polițiști, în centrul Capitalei. Ce spune poliția

Un tânăr dezbrăcat este încătuşat de poliţişti şi lovit într-o intersecție din centrul Bucureștiului. Imaginile au fost surprinse de un participat la trafic. Poliția spune că tânărul a necesitat încătușarea deoarece era agresiv.

Victima este filmată cum cere ajutor în trafic şoferilor, dar oamenii legii nu se opresc aici. Toarnă o sticlă de apă pe el şi îl trântesc la pământ. El era încătușat și la mâini și la picioare. Vă avertizăm că urmează imagini ce vă pot afecta emoţional, transmite Digi24.

 

 

Persoana care a asistat la scenă susține că a fost deranjată profund de modul în care poliţia a tratat o persoană care era deja încătuşată. Chiar dacă opunea rezistenţă modul în care bătaia de joc la care era supusă persoana respectivă aş putea spune că m-a şocat.

”Persoana era încătuşată la picioare, se poate vedea destul de clar din imagini ca nici nu putea să fugă. La un moment dat a plecat din zona de pe trotuar şi a ajuns în zona din mijlocul intersecţiei. Era încătuşată şi la picioare si la mâini, complet dezbrăcată. Prezenta şi urme de sânge, cel puţin pe partea din spate. Poliţiştii fie în stropeau cu apă, turnau sticle de apă pe el şi la un moment dat l-au luat de la cătuşele de la picioare şi de mâini cu capul în jos şi l-au agăţat efectiv ca pe un animal de un stâlpişor de pe trotuar”, povestește martorul pentru Digi24.

Ce spune poliția

”Cu privire la imaginile apărute la un post de televiziune, vă comunicăm faptul că, în dimineaţa de 06.06.2016, la ora 04.15, prin sistemul 112, a fost formulat un apel prin care se sesiza că un bărbat dezbrăcat complet aleargă pe bulevardul Unirii, printre maşini şi are şi un comportament agresiv.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiilor 10 şi 11, care au reuşit imobilizarea acestuia şi au solicitat sprijin din partea Serviciului de Ambulanţă, bărbatul fiind transportat la un spital clinic specializat în boli neuropsihice.

Pentru imobilizarea bărbatului, care se manifesta agresiv atât faţă de poliţişti cât şi faţă de propria persoană, s-a impus folosirea forţei şi a mijloacelor din dotare, acesta fiind încătuşat.

Ulterior prezentării la camera de gardă a unităţii sanitare de specialitate, medicii au decis internarea de urgenţă a bărbatului din cauza agresivităţii extreme pe care acesta o manifesta.

Pentru eliminarea oricăror suspiciuni, se vor efectua verificări cu privire la legalitatea şi corectitudinea modului de intervenţie”„, transmite Poliția capitalei într-un comunicat de presă.

Cele mai citite

Nicolae Ciucă, despre problemele din Dolj: “PIB-ul e cu 20% mai mic decât media naţională”

Președintele Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a adus în atenție sâmbătă, la Dăbuleni, situația economică a județului Dolj, subliniind că Produsul Intern Brut...

Tribunalul București suspendă executarea sentinței din dosarul Dan Voiculescu-Institutul de Cercetări Alimentare

Tribunalul Bucureşti a dispus suspendarea executării sentinţei prin care instanţa a decis recuperarea prejudiciului în dosarul în care Dan Voiculescu a fost condamnat la...

Două organizații criminale care se ocupau cu introducerea ilegală de cetățeni chinezi în Spania au fost desființate

Europol a sprijinit Poliția Națională Spaniolă (Policía Nacional) în desființarea a două organizații criminale care au introdus ilegal sute de cetățeni chinezi folosind o...
Ultima oră
Pe aceeași temă