17.6 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO: Zăpadă înaltă de 25 de centimetri, la Bâlea Lac. Traficul rutier...

VIDEO: Zăpadă înaltă de 25 de centimetri, la Bâlea Lac. Traficul rutier pe Transfăgărășan este închis

Stratul de zăpadă a ajuns la 25 de centimetri, în masivul Făgăraș, la 2.000 de metri altitudine,  în zona turistică Bâlea Lac. Totodată, pe Trasfăgărășan, traficul este oprit, din cauza viscolului, care nu le-a permis drumarilor să deszăpezească carosabilul, potrivit Agerpres.

Centrul Meteorologic Regional Transilvania-Sud de la Sibiu prognozează o zi fără viscol, dar cu vânt, pentru că nu vor mai fi precipitații, ceea ce i-ar putea ajuta pe drumari să îndepărteze zăpada de pe Transfăgărășan.

Circulația rutieră pe Transfăgărășan, între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, este oprită de joi, din cauza stratului de zăpadă și a viscolului.

Dacă condițiile meteo vor fi bune, vineri este posibil să circule telecabina care face legătura între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, singurul mijloc de transport spre această zonă turistică. Un drum cu telecabina, dus-întors, costă 60 de lei de persoană.

 

 

 

Cele mai citite

MAE, despre secțiile de votare deschisse în străinătate

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) organizează, prin Misiunile Diplomatice şi Oficiile Consulare ale României în străinătate, 915 secţii de votare în străinătate la alegerile europarlamentare...
Ultima oră
Pe aceeași temă