21.3 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. Inundaţii la Constanţa după ploile torenţiale de duminică noaptea. Străzile oraşului...

VIDEO+FOTO. Inundaţii la Constanţa după ploile torenţiale de duminică noaptea. Străzile oraşului s-au umplut de apă

Ploia abundentă de duminică noapte a făcut probleme în Constanţa. Apele au invadat mai multe bulevarde din oraş, după cum relatează jurnaliştii de la cotidianul local Ziarul de Constanţa.

Vântul puternic a rupt mai mulți copaci în zonă centrală a orașului Constanța, iar traficul a fost blocat pe bulevardul 1 Mai, bulevardul Mamaia, bulevardul Tomis. În zona Poartă 1 apa a depășit deja jumătate de metru, mai scrie Ziua de Constanța pe pagină online.
Inundații mai sunt și la Medgidia, Cernavodă și Valu lui Traian, unde militarii de la ISU Dobrogea intervin pentru a evacua apa în gospodarii. 
De asemenea, potrivit ISU Dobrogea, pe Drumul European 81 două mașini sunt blocate în trafic și nu pot înainta din cauza ploii torențiale. 

A fost avetizare Cod portocaliu, până luni dimineață la oră 7:40, în localitățile: Constanța, Eforie, Murfatlar, Năvodari, Ovidiu, Techirghiol, Agigea, Baraganu, Cumpănă, Lumina, Poartă Albă, Topraisar, Valu lui Traian. 

Citeşte şi METEO: Vine toamna brusc cu ploi torenţiale şi temperaturi foarte scăzute

Foto: Ziarul de Constanţa

Cele mai citite

Echipă mixtă română de tenis de masă, calificată la Olimpiadă

Perechea română alcătuită din Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs s-a calificat pentru proba de dublu mixt din cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris, a...

Insomnie și stres: probleme gestionate prin masaj. Beneficii și detalii despre saloanele de masaj

Noaptea, gândurile nu-ți dau pace. Ziua, oboseala te prinde din urmă, iar tu nu mai dai randament. Relaxează-te la un salon de masaj! Află...

Ciucă știe calitățile pe care le așteaptă românii de la viitorul președinte

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, apare într-un clip video în care anunță ce calități ar trebui să aibă un candidat la funcția...
Ultima oră
Pe aceeași temă