12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO+FOTO. O maşină a Președinției Rusiei s-a făcut zob, iar şoferul a...

VIDEO+FOTO. O maşină a Președinției Rusiei s-a făcut zob, iar şoferul a murit

UPDATE 23,00: Șoferul care a murit în accidentul de la Moscova, la data de 2 septembrie, era angajat al Administrației Prezidențiale a Rusiei, dar nu era șoferul lui Putin, informează TVR.

Poliția de la Moscova a anunțat doar că șoferul era angajat al Președinției, iar presa internațională a interpretat greșit, susține TVR. La data accidentului, Putin se afla la summit-ul G20 din China.

————————————-

Maşina oficială a lui Vladimir Putin a fost implicat într-un grav accident rutier în care a murit şoferul „favorit” al preşedintelui, scrie Daily Mail. Preşedintele rus nu se afla în autovehicul, în momentul în care un Mercedes care circula din sens opus a virat direct în faţa acestuia.

Presa rusă a publicat imagini şocance cu momentul accidentului, capturate de camerele de supraveghere a traficului din Moscova. Se poate vedea clar că maşina vine brusc de pe contrasens, direct în faţa BMW-ului folosit de regulă de preşedintele rus Vladimir Putin.

Persoana care şi-a pierdut viaţa în accident a fost şoferul oficial „preferat” al liderului moscovit, care avea o experienţă de 40 de ani.

Medicii sosiţi la faţa locului au precizat că şoferul preşedintelui a murit pe loc, în timp ce conducătorul auto al Mercedesului, care era singur în maşină, a fost transportat la spital în stare critică.

Poliţia a precizat doar că anchetează cazul, fără a da mai multe detalii, iar autorităţilor le-a luat mai multe ore să elibereze carosabilul de resturile celor două maşini.

Presa, însă, se întreabă dacă acesta a fost cu adevărat un accident sau un atentat la viaţa preşedintelui rus, Vladimir Putin.

 

 

 

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă