16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Surpriză pentru fanii Harry Potter. Școala Hogwarts și-a deschis porțile virtuale...

VIDEO Surpriză pentru fanii Harry Potter. Școala Hogwarts și-a deschis porțile virtuale pentru curioși

Lumea magică a celui mai celebru vrăjitor din lume, Harry Potter, și-a deschis, vineri, porțile virtuale pentru fanii îndrăgitei serii. Astfel, internauții pot "hoinări" pe deasupra Școlii Hogwarts de vrăjitorie și a terenurilor de vâjthaț în cadrul unei experiențe digitale foarte incitante, pe platforma Pottermore.

Experiența Hogwarts lansată, vineri, corespunde cu ziua de 1 septembrie, când orfanul în vârstă de 11 ani Harry Potter a început cursurile la Școala Hogwarts în cartea lui J.K. Rowling din 1997, "Harry Potter și piatra filosofală".

Deși Școala Hogwarts a fost recreată de multe ori în filme, lucrări artistice și parcuri tematice, experiența digitală gratuită le permite fanilor să zboare prin exteriorul castelului, pe deasupra pădurii interzise și a colibei lui Hagrid și chiar a terenului de vâjthaț.

"Această nouă caracteristică a site-ului nostru reprezintă prima oportunitate pe care fanii o au de a explora faimoasa școală de vrăjitorie oriunde și oricând și în propriul lor ritm", a declarat Henriette Stuart-Reckling, director global digital al Pottermore.

Cele șapte cărți despre Harry Potter ale lui J.K. Rowling s-au vândut în peste 400 de milioane de exemplare în întreaga lume și au fost ecranizate în opt filme ce au adus venituri de șapte miliarde de dolari.

 

Cele mai citite

O companie a ajuns să valoreze 2.000 de miliarde de dolari

CEO-ul companiei Nvidia dezvăluie cum a ajuns firma lui să valoreze 2.000 de miliarde de dolari, arată un articol publicat pe site-ul termene.ro. Interviul cu...

Echipa feminină de gimnastică a României a terminat pe locul patru la Campionatele Europene de la Rimini

Echipa feminină de gimnastică a României s-a clasat pe locul al patrulea la Campionatele Europene pentru senioare de la Rimini. România (Sabrina Maneca Voinea, Ana...

Vizita de lucru a Președintelui României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale Americii

Comunicat de presă Vizita de lucru a Președintelui României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale AmericiiPreședintele României, Klaus Iohannis, se va afla, în perioada 7-8...
Ultima oră
Pe aceeași temă