16.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialVIDEO Un primar din Suceava a fost filmat când înjura şi scuipa...

VIDEO Un primar din Suceava a fost filmat când înjura şi scuipa o femeie din comună

Primarul PSD al comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a fost înregistrat de o localnică de 64 de ani, pe care o înjura și scuipa, conform publicației locale Obiectiv de Suceava. Femeia a mers la Primărie ca să-i ceară ajutorul într-o problemă privind locuinţa sa.

Maria Tretiag, o femeie de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii, bolnavă cu handicap cardiac şi locomotor, a povestit că primarul Gheorghe Fron se răzbună pe ea şi pe soţul ei, după ce în trecut au refuzat să comploteze împotriva fostului primar Petru Vodă, care între timp a decedat, din cauza unui atac vascular cerebral.

In primăvara anului trecut, Maria Tretiag şi soţul ei, Valerian, care lucrează ca asistent la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică din comuna Cornu Luncii, au fost evacuaţi din clădirea fostului dispensar din Cornu Luncii, cea mai veche construcţie din localitate. Ei au primit o locuinţă socială într-un bloc din Cornu Luncii, însă apartamentul oferit familiei Tretiag era o adevărată ruină. 

Din filmare reiese că primarul nu este impresionat de rugăminţile bătrânei, pe care o înjură ca la uşa cortului şi ajunge chiar să o şi scuipe. Maria Tretiag a precizat că este supusă la un asemenea tratament de mai mult timp, însă nici măcar soţul ei nu a crezut cele spuse.

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Ioana Irimia, a declarat că în acest caz este un conflict mai vechi, ajuns în instanţă, dar că dezavueză comportamentul primarului.

"Din câte am înţeles, în acest caz este un conflict mai vechi, iar părţile sunt în proces în instanţă. Trebuie să lăsăm instituţiile să-şi facă datoria. Indiferent de faptul că aici a fost vorba despre o provocare, noi dezavuăm astfel de comportamente", a spus Irimia, potrivit Mediafax.

 

„Gheorghe Fron: Vă rog frumos doamnă nu-mi stricaţi ziua, nu intraţi aici!

Maria Tretiag: Dar de ce să nu intru?

GF: Doamnă nu intra aici!

MT: Domnule primar mă pun în genunchi.

GF: Du-te doamnă nu fă panaramă, plec eu de aici!

MT: Vă rog frumos să-mi rezolvaţi situaţia în care sunt.

GF: Nu vreau să te văd, du-te de aici tâmpita dracului! Mi-ai făcut dosare, mi-ai făcut de toate, a ajuns o nenorocită ca tine să vină să-mi bată obrazul. Ti-am dat casă, ţi-am dat masă, ţi-am dat de toate şi tu faci teatru aici?

MT: Cum ne-aţi dat-o domnul Fron?

GF: Tu-ţi crucea mă-ti, ieşi de aicea! Dă-i drum de aicea!

MT: Sunaţi poliţia să vedem!

GF: Suni poliţia, futu-ţi crucea mă-ti, vii cu poliţie, vii să-mi faci aicea circ?

MT: Domnule primar vă rog frumos să-mi rezolvaţi problemele că mă sinucid!

GF: Du-te şi te sinucide, dă-te, mori, o proastă, rămânem fără tine, ai nenorocit toată comuna asta.

MT: Cum adică am nenorocit toată comuna?

GF: Vine ea şi face ordine, fă ordine cu tine, cu băiatul, fă cu tacsu, care nu munceşte.

MT: Domn’ primar am problema mea…

(…)

GF: Du-te în crucea mă-ti acasă de aici, dă-i drumul de aici, panarama dracului! Du-te şi munceşte, toată viaţa trebuia să îţi faci casă, noi toţi ne-am făcut.

MT: Nu vă interesează pe dumneavoastră ce am făcut eu la viaţa mea.

GF: Panarama asta…(o scuipă).

MT: Mă scuipaţi, doamne Maica Domnului, unde am ajuns.

GF: Beţiva ordinară!

MT: Eu beţivă?

(…)

GF: Du-te-n p… mă-ti!!…(o scuipă din nou)

MT: Nu mă umiliţi în halul ăsta.”

Situaţia a fost detensionată de apariţia unui poliţist, care după discuţiile purtate cu martorii la eveniment a decis să o amendeze pe Maria Tretiag. 

Cele mai citite

A fost găsită fetița dispărută la Iași. Alazaroaie Riana Danielle a plecat de la școală, dar nu mai ajunsese acasă

ALAZAROAIE RIANA DANIELLE are 10 ani și fusese văzută ultima dată purtând uniforma școlară. La momentul dispariției, ea se afla pe raza municipiului Iași,...

Bărbatul acuzat de tentativă de asasinat asupra premierului slovac Robert Fico a fost plasat în arest preventiv

Un tribunal slovac a decis sâmbătă plasarea în arest preventiv a bărbatului acuzat de tentativă de asasinat împotriva prim-ministrului Robert Fico, a declarat purtătoarea...

Polonia investește în securizarea şi întărirea frontierei estice. “Am luat decizia de a investi 10 miliarde de zloţi”

Prim-ministrul Donald Tusk a anunțat sâmbătă că Polonia va aloca peste 2 miliarde de euro pentru consolidarea și securizarea frontierei sale estice, aceasta fiind...
Ultima oră
Pe aceeași temă